Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy hajlama van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hajlama van?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de köszi hogy elolvasod.

25L

Szóval. Heteroszexuális párkapcsolatban élek 4 éve, de tisztában vagyok vele, hogy biszexuális vagyok, habár komolyabbakban még nem volt részem. A csóknál tovább senkivel sem jutottam.

Nemrégiben érkezett egy új kolléganőm, max egy hete, hogy beszélünk, de nagyon jóba lettünk. Nekem viszont fura a viselkedése, szerintem szintén biszexuális, vagy legalábbis lenne rá hajlama.

Már az első beszélgetésnél megkérdezte lenne kedvem e majd valamikor találkozni esetleg együtt sportolni? ( Ő is sportos alkat) sokat megosztott magáról, nagyon személyes dolgokat is. Azt is felvetette, hogy elmehetnénk majd közösen nyaralni. Jah és pasija van. 5 éve. Mikor meglát állandóan mosolyog, bekövetett instán, szivezi a sztorijaim. Munkában rengetegszer segít, pedig sose kérem rá. Az öltözködése is kicsit lazább inkább fiusabb. Raszta, farmer dzseki, fültagitó, baseball sapi. Mikor be-addolt massengeren akármit írhatott volna, de küldött egy 🥰 emojit, mondván : küldök neked valamit, hogy itt legyél az üzeneteim közt. Gyakran használ a beszélgetései során szivecskéket, szerelmes emojikat, mikor elköszöntünk, hozzá tette, remélem mihamarabb újra látjuk egymást. Ez most wtf? Egyébként aranyos lány, ha nem lenne párom pont az esetem lenne. Nem tudom, hogy csak én akarom bele látni ebbe az egészbe a jeleket, vagy ez tényleg fura? Lehet valaki szimplán csak ennyire kedves?

2022. jún. 5. 02:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek. Az utóbbi időkben kicsit én is ridegebb voltam vele, nem bunkó, csak pl máshogy írtam, közömbösebben válaszoltam stb. Szerintem kapcsolt, sőt meg is kérdezte történt-e valami. Annyit mondtam, hogy viszonylag rövid ideje ismerjük egymást ( ami egyébként igaz is, mert csak pár hete lettünk ugye jóban) és már ütöttem meg a bokám, hogy túl hamar megbíztam valakiben, akiben nem kellett volna, ezért szeretnék róla fokozatosan újabb dolgokat megtudni nem pedig egyszerre mindent zuditani, ahogy én is így szeretném adagolni az infókat magamról...

Ti ezt sértésnek vettétek volna?

2022. jún. 10. 04:40
 22/23 anonim ***** válasza:
48%
Négyesezzetek.
2022. jún. 22. 06:48
 23/23 anonim ***** válasza:
68%
Meglehet én nem vagyok szakértő
2022. júl. 7. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!