Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy hajlama van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hajlama van?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de köszi hogy elolvasod.

25L

Szóval. Heteroszexuális párkapcsolatban élek 4 éve, de tisztában vagyok vele, hogy biszexuális vagyok, habár komolyabbakban még nem volt részem. A csóknál tovább senkivel sem jutottam.

Nemrégiben érkezett egy új kolléganőm, max egy hete, hogy beszélünk, de nagyon jóba lettünk. Nekem viszont fura a viselkedése, szerintem szintén biszexuális, vagy legalábbis lenne rá hajlama.

Már az első beszélgetésnél megkérdezte lenne kedvem e majd valamikor találkozni esetleg együtt sportolni? ( Ő is sportos alkat) sokat megosztott magáról, nagyon személyes dolgokat is. Azt is felvetette, hogy elmehetnénk majd közösen nyaralni. Jah és pasija van. 5 éve. Mikor meglát állandóan mosolyog, bekövetett instán, szivezi a sztorijaim. Munkában rengetegszer segít, pedig sose kérem rá. Az öltözködése is kicsit lazább inkább fiusabb. Raszta, farmer dzseki, fültagitó, baseball sapi. Mikor be-addolt massengeren akármit írhatott volna, de küldött egy 🥰 emojit, mondván : küldök neked valamit, hogy itt legyél az üzeneteim közt. Gyakran használ a beszélgetései során szivecskéket, szerelmes emojikat, mikor elköszöntünk, hozzá tette, remélem mihamarabb újra látjuk egymást. Ez most wtf? Egyébként aranyos lány, ha nem lenne párom pont az esetem lenne. Nem tudom, hogy csak én akarom bele látni ebbe az egészbe a jeleket, vagy ez tényleg fura? Lehet valaki szimplán csak ennyire kedves?

2022. jún. 5. 02:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azóta a fejlemények: együtt mentünk el kajálni, beültünk egy kávézóba majd eleredt az eső, esernyő persze nuku, még jó hogy kocsival mentünk, nem parkoltam túl messze a kávézótol. Amint kiértünk kérdés nélkül levette a dzsekijét a fejünk fölé terítette, majd a másik karjával megfogott. De nem a derekam, hanem kb úgy a hátam közepe tájékán. Pedig kb öt méterről volt szó.

Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálta, hisz csak pár lépésről volt szó, elkezdett röhögni és azt mondta "nehogy a végén benedvesedj" 😂 olyan zavarba jöttem köpni nyelni nem tudtam pedig jó lett volna valami frappánsat oda szólni. Tudom, lúzer vagyok ...

Ezt már vehetem egyértelmű jelnek?

2022. jún. 7. 17:13
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Igen mondhattad volna például azt,hogy "ezzel már elkéstél...,de nem az esőtől volt"...:-D
2022. jún. 7. 17:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért vársz egyértelmű jele, ha nem érdekel a csaj?
2022. jún. 7. 18:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat, nem voltam elég egyértelmű. Szóval a "frappáns visszaszólás" alatt azt értettem, amiből levágja, hogy eddig és ne tovább. De egyszerűen lefagytam egy ilyen mondat után. Meg hát nem leszek álszent, mindenkinek jól esik, szerintem egy bizonyos szinten, ha flörtölnek, bokolnak vele... Az vesse rám az első követ, akinek nem 🤷‍♀️

#13- azért mert nem vagyok biztos a szexualitását illetően. Lehet, csak szimplán ilyen laza. Lőttem már párszor mellé. Én pl ha hetero lennék nem igazán esne jól ha valaki "meggyanusit" azzal, hogy nyomulok rá, holott szimplán csak jófej próbálok lenni. Túlságosan kedvelem őt ahhoz, hogy megbántsam. Na meg persze attól is tartok, ha netán ő hetero, és zavarná az én szexuális beállítottságom ( nem mondtam el neki), akkor nem tudom erre hogy reagálna. Vesztettem el már pár "barátot" emiatt...

Szóval eléggé két szék között érzem magam ...

2022. jún. 7. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem használod ki a lehetőséget?Férfiak tolerálják általában azt ha lány-lánnyal szeretkezik.Nem megcsalás.
2022. jún. 7. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem lőnél mellé.
2022. jún. 8. 06:37
 17/23 A kérdező kommentje:

#15ös: az lehet, hogy egyes férfiak tolerálják, az én párom ezt biztos nem. Az elejétől kezdve elmondtam neki mi a helyzet a szexualitásomat illetően, szerintem emiatt még rosszabbul is érezné magát, hogy pont egy nővel...

Na meg persze a lelkiismeretem sem hagyná.

Mint fentebb írtam, nem leszek álszent, jól esik, mikor megdicsér, bókol stb, ha nem lennék kapcsolatban és persze ő sem más lenne a helyzet, mert egyébként egy 10/11-s 😁

De nem tenném tönkre sem az enyém sem pedig más kapcsolatát/ boldogságát egy szimpla szexuális vonzalom miatt

2022. jún. 8. 07:24
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell itt semmit tönkre tenni. Ez barátság extrákkal. Én pl ezt nem veszem megcsalásnak, mert olyat kapsz, amit párod nem tud megadni és nem bántja a hiúságát sem.
2022. jún. 9. 06:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legtöbb normális kapcsolatban nem tolerálható. Az én férjem sem fogadná el. Sőt, a nőkre még féltékenyebb is. Szerintem ez a normális.
2022. jún. 9. 06:50
 20/23 anonim ***** válasza:
44%

“ Szerintem ez a normális.”

Szerintem meg hülyeség.

2022. jún. 9. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!