Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy hajlama van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hajlama van?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de köszi hogy elolvasod.

25L

Szóval. Heteroszexuális párkapcsolatban élek 4 éve, de tisztában vagyok vele, hogy biszexuális vagyok, habár komolyabbakban még nem volt részem. A csóknál tovább senkivel sem jutottam.

Nemrégiben érkezett egy új kolléganőm, max egy hete, hogy beszélünk, de nagyon jóba lettünk. Nekem viszont fura a viselkedése, szerintem szintén biszexuális, vagy legalábbis lenne rá hajlama.

Már az első beszélgetésnél megkérdezte lenne kedvem e majd valamikor találkozni esetleg együtt sportolni? ( Ő is sportos alkat) sokat megosztott magáról, nagyon személyes dolgokat is. Azt is felvetette, hogy elmehetnénk majd közösen nyaralni. Jah és pasija van. 5 éve. Mikor meglát állandóan mosolyog, bekövetett instán, szivezi a sztorijaim. Munkában rengetegszer segít, pedig sose kérem rá. Az öltözködése is kicsit lazább inkább fiusabb. Raszta, farmer dzseki, fültagitó, baseball sapi. Mikor be-addolt massengeren akármit írhatott volna, de küldött egy 🥰 emojit, mondván : küldök neked valamit, hogy itt legyél az üzeneteim közt. Gyakran használ a beszélgetései során szivecskéket, szerelmes emojikat, mikor elköszöntünk, hozzá tette, remélem mihamarabb újra látjuk egymást. Ez most wtf? Egyébként aranyos lány, ha nem lenne párom pont az esetem lenne. Nem tudom, hogy csak én akarom bele látni ebbe az egészbe a jeleket, vagy ez tényleg fura? Lehet valaki szimplán csak ennyire kedves?

2022. jún. 5. 02:50
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy egyébként nagyon jól eltudunk beszélgetni, akár órák hosszat is, nincs az a kínos csend. Mindig igyekszik fenntartani a szemkontaktust. Valamelyik nap csak úgy simán rám írt, küldött egy képet a háziállatáról, hogy nézzem már meg milyen aranyos. Nekem egy kicsit ürugynek tűnt, hogy rám irhasson. Nekem 2 nap beszélgetés után nagyon fura, hogy valaki közös nyaralásokra hív. Lehet valaki ennyire közvetlen? Mesélte, hogy régebben a suliban sokat csúfolták ( bár az okot nem mondta) és nemigen voltak barátai. Lehet, ez is közrejátszhat? Csak ennyire éhezne a szeretetre? Egyébként szerintem a jelenlegi párjával nem boldog. Egyáltalán nem azzal a szerelemmel beszél róla. Az egész bűzlik. A szociális platformokon szépnek tetteti ezt az egészet, de mikor szóba kerül a pasija, teljesen semleges.

Ti hogy látjátok ezt?

2022. jún. 5. 02:58
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Ebből szakítás lesz.
2022. jún. 5. 07:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megmondani,mert van aki csak ennyire kedves,voltam hasonló szituban én sem tudtam eldönteni.Arra figyelj,hogy ha tereli a beszélgetést a szexualitás felé,főleg a lány-lány irányába.Van aki nagyon ügyesen tudja ezeket a dolgokat adagolni.Én is így jártam akkor jöttem rá,hogy ő is "olyan",persze örültem és szex lett a vége.
2022. jún. 5. 07:30
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Én már ráhajtottam volna rég
2022. jún. 5. 09:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát először is, párkapcsolatban vagy, te is, meg ő is. Miért érdekel mit szeretne? Ha kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból, akkor meg illene előbb szakítani, és utána futni mások után.
2022. jún. 5. 09:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem foglalkoznék olyannal, aki kapcsolatban van és rámhajt... pláne,. hogy nekem is van valakim.
2022. jún. 5. 09:50
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem hajtott rám és én sem rá. Sőt. Van, hogy már néha kínosan érint egy egy szitu. Pl ha beszélgetünk a szemkontaktust állandó, az átlagnál mindig közelebb jön, néha már elhúzódom, mert hülyén érzem magam. Nem szeretném hogy ebből bármi hátrány legyen a melóhelyen. Viszont, ha ezt felhozom neki és mellé lőttem és szimplán csak ennyire kedves, azzal meg a kialakuló barátságot ölném meg. Megsérteni pedig nem akarom.

Az egyes nem tudom melyik félre írta, hogy "ebből szakítás lesz" de nálunk a párommal biztosan nem :) neki is elmondtam az esetet, szerinte közre játszik az iskolai csufolás és tényleg ennyire nincsenek barátai

2022. jún. 5. 11:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, de ezek "állandóan mosolyog, bekövetett instán, szivezi a sztorijaim. Munkában rengetegszer segít" nálam már hajtásnak számít.
2022. jún. 5. 11:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
8-assal értek egyet. Nem fontos, hogy bi, vagy csak tolakodó hetero, ha téged zavar, óvatosan, nyugodtan megmondhatod neki, hogy egy kicsit neked ez sok. Szerintem itt egyáltalán nem fontos, hogy miért csinálja.
2022. jún. 5. 11:52
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, tuti rád hajtott. Nincs ezzel baj, csak szögezzétek le a játékszabályokat.
2022. jún. 7. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!