Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik "nőt / férfit keresünk harmadiknak", a párotokkal miért nem vagytok elegek egymásnak? Tényleg benne van mindkettőtök vagy csak egy fél hajlama hajtja a dolgot?
2.
Majd nézd meg magatokat 24 év után.
Minket már a szex sem mozgat, nem hogy még keljen valaki.
F.44
A többesek nem arról szólnak hogy "nem vagyunk elegek". Hanem a változatosságról, az új élmények megéléséről, a közös vágyak beteljesítéséről.
Ahol csak az egyik fél hajtja, erőlteti rá a másikra ott nem tart túl sokáig az adott kapcsolat.
Ha látom, hogy a páromat izgatja a dolog. Szereti popóba és punciba is csinálni, sokkal nagyobbat élvez ha van buttplug a popójában miközben dugom, akkor miért ne próbálhatnánk ki - a megfelelő szabályokkal - egy harmadik féllel is?
Ő is megteszi nekem ha kérek valamit mert látja rajtam hogy élvezem. Szerintem ha szereted a párod akkor ezt is megteszed a kedvéért, ugyanúgy ahogy ő is.
Csak azért mert szeretek valakit, az nem azt jelenti, hogy bármit meg is teszek a kedvéért.
Csak olyasmit vállalok be ami NEKEM tetszik, van gusztusom hozzá.
F.44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!