Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális vágyad amit még nem tudtál kipróbálni?
Figyelt kérdés
Mi miatt nem? Nekem pl az hogy felvegyem ahogy orálisan kényeztet egy szintén bi fiú.2022. máj. 30. 22:54
51/66 Tilinkó válasza:
Pár előtt vetkőzni, mindkettőjük izgatására. Hetero férfi vagyok Budapestről, 40 éves.
52/66 anonim válasza:
Nővel anal és seggnyalás, sráccal csak szopás és szoptatás, segg nyalatás.
20F.
Privatot nem kérek,
Szép napot.
53/66 anonim válasza:
Egy lánnyal/nővel megujjaztatni a puncim
54/66 anonim válasza:
2 lánnyal. :)
Az egyik a fenekemet nyalja és a másik meg mélytorkozzon.
Vagy a farkamnál csókolózzanak.
55/66 anonim válasza:
Kis, vékony farkat élvezésig szopni (korra való tekintet nélkül - a méret a lényeg).
33/F, Budapest
56/66 anonim válasza:
Izgi munkahelyi szex, ami közbe jól seggbe parkolnak, több pasival lenni. Ha kinyalnák a seggem.
25/L
57/66 A kérdező kommentje:
A kis vékony farok nekem is listás.
2023. máj. 2. 08:55
58/66 anonim válasza:
Találni egy 40-es nős pasit,akit legalább annyira izgat a kölcsönös orál,mint engem.Akinek van búvóhelye és a szabadidőnket is össze tudjuk hangolni.Aki tartós ilyen kapcsolatot keres Bp.-n.ffi 50
59/66 anonim válasza:
Hogy egy kedves ember úgy verje ki nekem hogy közben megujjaz.
60/66 anonim válasza:
1.Nőnek öltözve kényeztetni egy korombeli srácot.Megtennék mindent,amit csak kér és azt szeretném,hogy közbe éreztesse velem,hogy egy kis ribi vagyok.
2.Crossdresser sráccal vagy lánnyal közösen szopni/dugni.
3.Közös maszti/orál :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!