Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális vágyad amit még nem tudtál kipróbálni?
Figyelt kérdés
Mi miatt nem? Nekem pl az hogy felvegyem ahogy orálisan kényeztet egy szintén bi fiú.2022. máj. 30. 22:54
32/66 anonim válasza:
Hármas szex egy párhoz csatlakozva, párcserés szex, swinger (akár csak nézőként).
27F
33/66 anonim válasza:
Hármas szex egy férfi-nő párral és egy fiú-fiú párral (két nővel már voltam :))
Az, hogy egy srác a számba élvezzen
Az, hogy megdugjak egy pasit (ő pedig engem)
Anyatejet inni egy nő kebleiből
34/66 anonim válasza:
Leszopni egy pasit és megd*gatni magam vele.
Kezdő crossdresser 33
35/66 anonim válasza:
Hát egy tényleg nőies transzi,csajjal együtt tölteni egy napot. Este pedig össze bújni vele szép formás test, nőies arc,kerek cici, mellé pedig egy farok.
36/66 anonim válasza:
Kettő, vagy több férfivel lenni. Mindegyiket leszopnám, és meg is dughatnának.
37/66 anonim válasza:
Egy netről megismert lányt popsiba ujjazni.
38/66 A kérdező kommentje:
Ha van itt fiatal bi írjon rám!
2022. aug. 9. 08:27
39/66 anonim válasza:
Nagyon fiatal fiút leszopni élvezésig. Sajnos nincs egy sem az ismerőseim közül, aki bi.
40/66 anonim válasza:
Szűz vagyok, és nagyon tetszene, ha valaki kikötözne, és élvezésig nyalna/izgatna kézzel, utána pedig nem állna meg, hanem az érzékeny csiklómat kínozná az izgatással, amíg újra és újra el nem élvezek, amíg csak a partnernek kedve tartja a kéjes vergődésemet látni. Esetleg vibrátorral a popsimban és csiklómon magamra hagynának, vagy csak figyelnék a szenvedésemet. És közben a puncim tabu marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!