Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális vágyad amit még nem tudtál kipróbálni?
Figyelt kérdés
Mi miatt nem? Nekem pl az hogy felvegyem ahogy orálisan kényeztet egy szintén bi fiú.2022. máj. 30. 22:54
11/66 anonim válasza:
Élvezésig nyalni egy szűz lányt.
12/66 anonim válasza:
Két nővel, vagy szub párral játszani.
13/66 anonim válasza:
Mi a paromal nyitottak vagyunk. Neha szokot lenni harmadik fel is. Az en vagyam az, hogy jelen legyek mikor ok szexelnek es engem is kulonbozo modon hasznaljanak.
Pl a parom rajtam fekszik, a fejem a laba kozt van es igy csinalja a partnerevel es ehez hasonloak
14/66 anonim válasza:
Ami a bakancslistámon az első helyen szerepelt azt már megéltem. Egy szép vékony hosszú hajú fiatal szűz CD "lánnyal" együtt lenni. A többi már csak kalandozás.😆
16/66 anonim válasza:
Szubként lenni pasival aki a farkammal cum controllozik.
18/66 anonim válasza:
Sok spermájú pasi aki az arcomra élvezne
19/66 anonim válasza:
kipróbálni, elveszíteni a szüzességemet egy bull pasival, aki mondjuk szemem láttára jól megdugja barátnőmet, majd jön és engem is lerendez.
20/66 anonim válasza:
Kiverni egy fiúnak és ő is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!