Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen ürüggyel írjak rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel írjak rá a volt iskolatársamra, aki tetszik? 19l

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy tetszik egy lány, de sosem beszéltünk személyesen, csak néha instán. Viszont tudom róla, hogy ő is biszexuális, lévén, hogy ki van írva a bio-jába instán,na meg láttam LMBTQ csoportokban. És hát nekem egész gimi alatt tetszett, de soha nem mertem igazán kezdeményezni. Néha szemeztünk egymással jó távolról, de ennyi. Most viszont gondoltam ráírok, csak kéne valami ok, hogy meginduljon a beszélgetés,mert egy random szia az fura lenne. Rögtön személyes találkozóval nem tudok nyitni, már nem egy helyre járunk suliba, ne is egy városban lakunk, szóval hacsak nem beszélünk meg találkozót, akkor nem fogunk összefutni
2022. máj. 7. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szimpatikus vagy, megihatnánk valahol egy valamit?
2022. máj. 7. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
6%

18 voltam, én is fogadásból fel kellett szedjek egy nőt, valami olyasmit írtam neki, hogy: Szia hallod, elkérem apámtól a panamerát azt elviszlek ide oda, van nálam 2 kiló végigmegyünk a vácin hugotol kezdve gucciig minden van, azt felmegyünk a Budai nyaralónkba, bontok egy üveg grey goose-t azt nyomatjuk egész nap, milliomos család nincs bírás. De már akkor nagy voltam, gyúrtam már akkor is ezerrel, ismert mindenki, nagy testépítő versenyzőkkel edzettem már akkor, meg is volt a nő

24

Testépítő bajnok

2022. máj. 7. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Ez nem túl sok így random a semmiből? Mármint tudomásom szerint ő is hasonlóan szégyenlős természetű.
2022. máj. 7. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esetleg először csak "dicsérd meg", milyen klassz, hogy így vállalja. Ezen a vonalon el is lehet kezdeni beszélgetni.
2022. máj. 7. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mindig is szimpatikus voltál, rég találkoztunk, szívesen eltöltenék veled egy délutánt. Ha ez kölcsönös, megihatnánk egy keserűt.

Kb. ennyi. Ha az embernek nincs agyafúrt ötlete, az egyenes beszéd is tökéletesen megfelel. Nincs benne semmi szégyellnivaló. Bár tudom, hogy a tizenévesek ezt nem feltétlenül így látják. Emlékszem, milyen volt.

2022. máj. 7. 21:25
 6/6 kovpet ***** válasza:
91%

Esetleg valami alkalomból? Pl a szülinapját tudod, hogy mikor van?

Akkor ráírhatnál annak az apropóján, hogy rég hallottál felőle és nem inna meg egy kávét veled?

2022. máj. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!