Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Ha rá gondolok, elgyengülnek az izmaim. Olyan érzés, mintha a mellkasomban valami belülről csiklandozna. Legszívesebben állandóan ölelgetném és puszilgatnám mindenét.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 ja tenyleg bocsi🥺
2022. máj. 3. 06:43
5/11 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy álmodoztam, sokat gondolkodtam rajta, hogy hogyan tudnék vele megismerkedni, elképzelem vele különböző szituációkat, ha valahol voltam, mindig arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha itt lenne az a lány, stb. Egyszerűen mindig csak róla gondolkodtam.
8/11 anonim válasza:
Jó érzés. Vágyakozást érzek és azt, hogy tenni akarok valamit. Meg mindig rá gondolok.
10/11 anonim válasza:
Amit a #5 írt, plusz annyi, hogy nem tudom levenni róla a szemem. Egyszerűen muszáj rápillantanom percenként hatvanszor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!