Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyen sok fitymaszűkületes?
Figyelt kérdés
Meleg szexpartner keresőkön rendszeresen kapok fotókat mások farkáról, illetve látom is sokak profiljában. Nem reprezentatív felmérés, de legalább 50%-uk farkán egyértelműen látszik a fitymaszűkület. Miért nem foglalkoznak vele, nem zavarja őket esztétikailag és még inkább higiénia szempontjából?2022. ápr. 27. 22:34
11/15 anonim válasza:
Én pl féltem lépni és későn kezeltem aminek meg is lett az ára és nem valami izgató latvagy majd 6 évvel később sem.
14/15 anonim válasza:
#13-as, a hosszú, makkon is túlérő fityma szerintem szexi, nekem nagyon bejön. Jól lehet szopogatni. Illetve az nem gond a szexben, nem kell megoperálni.
15/15 anonim válasza:
Nekem is tetszik ! Csak szűk ne legyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!