Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van olyen sok fitymaszűk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyen sok fitymaszűkületes?

Figyelt kérdés
Meleg szexpartner keresőkön rendszeresen kapok fotókat mások farkáról, illetve látom is sokak profiljában. Nem reprezentatív felmérés, de legalább 50%-uk farkán egyértelműen látszik a fitymaszűkület. Miért nem foglalkoznak vele, nem zavarja őket esztétikailag és még inkább higiénia szempontjából?
2022. ápr. 27. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem zavarja őket. Nekik így jó.
2022. ápr. 27. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Képről honnan tudod megállapítani hogy épp nem húzta teljesen vissza vagy fitymaszűkülete van?
2022. ápr. 27. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Ezt én sem értem. Anno a védőnő és a gyermekorvos is vizsgálta, és ha gond volt megoldották kicsi korban.

Meg...ugye már sok izraelita család sem tartja a vallási szokásokat.

2022. ápr. 27. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
50% biztosan nem reális szám. Vagy benézted, vagy nem tudom hogy látsz ennyi fitymaszűkületest. Ha valakinek mereven is takarja a fitymája a makkot, az még nem fitymaszűkület, ha simán jár rajta a bőr. A haverome is olyan.
2022. ápr. 28. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező tévedésben vagy. Az nem fitymaszűkület, ha merevedéssel is takarja a fityma valamennyire vagy teljesen a makkot. Attól még hátralehet húzni teljesen.
2022. ápr. 28. 08:58
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
félnek a műtéttől
2022. ápr. 28. 10:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Nyilván ide nem fogok képeket linkelgetni, de az elég egyértelmű fitymaszűkület, ha a makkon feszül a bőr és a makk után hirtelen ~fél centivel beljebb is feszül a bőr...
2022. ápr. 28. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem zavart, megműttettem. Neked milyen, kérdező ?
2022. ápr. 28. 20:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Privátban küldök képeket, ha kéred. Nekem nincs fitymaszűkületem, de ha lenne, elmennék vele orvoshoz. Szerintem nagyon igénytelen aki nem foglalkozik vele.
2022. ápr. 28. 20:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem helyénvaló elhanyagolni testünk egyetlen részét sem.
2022. ápr. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!