Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy tudnék nőiesebb lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék nőiesebb lenni?

Figyelt kérdés
Van rá valami mód, hogy minél nőiesebbnek tűnjek együttlétnél, viszont ismerősök ne vegyék észre? Tudom, hülye kérdés, de kéne valami módszer amit gyorsan meg lehet csinálni, és vissza ugyanígy...Hátha tud valaki rá valamit.
2022. ápr. 24. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mármint lányként vagy fiúként?
2022. ápr. 24. 07:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Ó, igazad van bocsi, azt elfelejtettem. Fiúként.
2022. ápr. 24. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, hogy észrevegyék, mi értelme? 😂
2022. ápr. 24. 08:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért mert nem a nagy világnak akarom kimutatni, hanem akivel éppen együtt vagyok.
2022. ápr. 24. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a külső megjelenés a cél: Így első körben a sminkelést javasolnám + ha megteheted legyél szőrtelen, + esetleg vegyél fel alakformáló női ruhát.
2022. ápr. 24. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mozgás.

Legyél kecses és finom.

Felvehetsz olyan ruhát, ami "nőies".

2022. ápr. 24. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Paróka
2022. ápr. 24. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szőrtelenítés mindenhol, paróka, igényes smink, valami csinos, szexi női ruha, harisnya, tűsarkú. Ruhánál a kevesebb néha több, olyat vegyél fel ami jól áll neked és nem hangsúlyozza ki a férfias tulajdonságaidat.

Vehetsz fel alakformáló fűzőt, hogy kicsit nőiesebb alkatod legyen.

Igazából a kinézet része elég könnyű és onnantól csak az igényességeden meg némi tapasztalaton múlik az összkép. Sminkelésbe bele kell jönni, de sztem pár délután alatt megtanulható.

Ezután már csak a viselkedésre kell odafigyelni, tanulj meg tűsarkúban lépkedni, próbálj meg kecsesebben járni, ringatni a csípődet, a kiállásod ne legyen férfias, a beszéd legyen nőiesebb, a testbeszéd legyen nőies. Ezt tanulni kell de pár hónap alatt sztem elég jól elsajátítható. Utána már csak oda kell figyelni hogy ismerősök előtt ne viselkedj nőiesen :)

2022. ápr. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!