Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudok nőiesebb lenni?

Hogyan tudok nőiesebb lenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a problémám hogy 20éves vagyok és mégis úgy nézek ki mint egy 15-16éves. El sem hiszik sokszor hogy 20vagyok mivel az arcom nagyon fiatalos. Már próbáltam más frizurát, öltözködni is próbáltam úgy hogy nőiesebben mégsem kihívóan és semmi:/ tudnátok tanácsot adni hogy mégis mivel próbálkozzak még? Előre is köszönöm.
2017. jún. 24. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Sminkelni szoktál?
2017. jún. 24. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretem:( igazából egy kis szempillaspirált szoktam de azt is néha:(
2017. jún. 24. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet. 19 évesen én sem nézek ki 16-nál többnek. Alacsony vagyok(154 cm), és a hangom is olyan magas. Nekem a smink picit segít, leginkább a szemsmink. Talán nem tudok segíteni, mert csak annyit mondhatok, fogadd el. Gondolj bele, hogy 30 évesen milyen jó lesz 25nek kinézni, vagy akár később 40 évesen harminchoz közelinek. Ez nem átok, hanem áldás, csak még nincs itt az ideje.
2017. jún. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!