Fiúk, férfiak! Egy magas, vékony lány is tud olyan vonzó és szexis lenni mint egy alacsonyabb, nőiesebb idomokkal rendelkező?
177 centi magas vagyok és sajnos genetikailag elég vékonyka, 53 kiló. Nagyon vékonyak, törékenyek a csontjaim, vékonyak a karjaim, lábaim. Nincs nagyon pici mellem és van csípőm is de nem vagyok az a gömbölyű, nőies alkat. Sokan bántanak vele, hogy túl vékony vagyok, "elfúj a szél" és hasonlókkal, de nem tehetek róla ilyen az alkatom. Nem vagyok már tini szóval kinőni se fogom, gondolom már mindig ilyen maradok.
Sokan tanácsolták hogy kosarazzak vagy valami sportban használjam ki a magasságomat, de az a helyzet hogy nem vagyok túl erős alkat, inkább gyengébb, törékenyebb.
Lehet vonzó egy ilyen nő is vagy nem igazán? A volt pasijaimnak elvileg tetszettem, de ők is mindig megjegyezték hogy nagyon kis vékony vagyok.
24/N
Szeretnék magamnak egy ilyen lányt :)
26/F
Nekem nőiesebb egy magas vékony lány.
Én csak azt jegyezném meg hogy milyen jó dolog ez és ha ilyen barátnőm lenne akkor még azt is h milyen szerencsés vagyok :D
23f
Volt egy hasonló alkatú osztálytársnőm általános iskolában. Mára férjnél van és anyuka, szóval ne aggódj. :-)
Egyébként figyelj, én is vékony vagyok, igaz alacsony, de nem hízékony, viszont sokáig a soványsággal küzdöttem, aztán elkezdtem hastáncolni, és az helyrehozott, felszedtem egy kis izmot, szép formás alakom lett, már nem vagyok az a csont és bőr, mint azelőtt, jót tett a gerincemnek is, és egészségesebb is lettem (a soványságban az is rossz volt, hogy ha jött egy vírusos időszak, hamar elkaptam, most ez nincs, semmi).
Én nemsokára 30 leszek, szóval még változhat az alakod, a hastáncot meg ajánlom, nőknek kifejezetten jó, teljesen átmozgat, formál, izmosít, el lehet fáradni, de nem fullasztó, szórakoztató inkább, és még a pasiknak is bejön. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!