Fiúk, férfiak! Egy magas, vékony lány is tud olyan vonzó és szexis lenni mint egy alacsonyabb, nőiesebb idomokkal rendelkező?
177 centi magas vagyok és sajnos genetikailag elég vékonyka, 53 kiló. Nagyon vékonyak, törékenyek a csontjaim, vékonyak a karjaim, lábaim. Nincs nagyon pici mellem és van csípőm is de nem vagyok az a gömbölyű, nőies alkat. Sokan bántanak vele, hogy túl vékony vagyok, "elfúj a szél" és hasonlókkal, de nem tehetek róla ilyen az alkatom. Nem vagyok már tini szóval kinőni se fogom, gondolom már mindig ilyen maradok.
Sokan tanácsolták hogy kosarazzak vagy valami sportban használjam ki a magasságomat, de az a helyzet hogy nem vagyok túl erős alkat, inkább gyengébb, törékenyebb.
Lehet vonzó egy ilyen nő is vagy nem igazán? A volt pasijaimnak elvileg tetszettem, de ők is mindig megjegyezték hogy nagyon kis vékony vagyok.
24/N
Kerülöm a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, nem eszem kenyeret, péksüteményeket, tésztaféléket, cukros ételeket, italokat. Általában halat, sovány, fehér húsokat eszem sok friss zöldséggel és gyümölccsel. Többször eszem kis adagokat és közte nem nassolgatok, este 6 után már nem szoktam enni.
Lehet hogy most sokan azt fogják mondani hogy többet kéne ennem de én szeretek ennél többet enni, nem esik jól.
Mozgás nélkül nem sokat ér egy megfelelő táplálkozás se, tapasztalatból mondom, kell a mozgás, az étrend csak az egyik fele. Feltéve, ha ezen változtatni is akarsz valamit. Ha neked így is jó, akkor nem számít, mások mit mondanak.
Rajtam a rendszeres testmozgás (esetemben a hastánc) segített, az étrendemmel nem volt baj, csak sovány voltam (nem anorexiás...), hiába volt jó étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!