Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac mar nagyon reg nem volt lannyal es nem is talal valamiert lanyt, szerintetek elitelendö ha a fiu haverjaval csinalnak egymassal dolgokat?
a 14-es hozzászóló vagyok
mi azért csináltuk együtt koliba mert végtelenül kanosak voltunk már, és a csajok elég prűdek voltak, de nem lettünk melegek, csak segítettünk egymáson, meg kipróbáltunk ezt azt
#22 te full gáz vagy! Szerinted ez teljesen normális dolog hogy egy másik srác kirángatja neked? És még azt mondod nem lettél meleg... Nem a f@szomat nem! Aki cső heteró, sőt simán csak heteró az csípőből ellenkezik bármi ilyesmivel kapcsolatban, nem pedig hagyja egy másik tagnak hogy kicsapja neki te meg neki. Vagy kiiratkozol abból a homo tanyából vagy elmész k.vàzni. Ennyi, nincs más opció, csak ha bu.zi vagy biszex vagy.
Szóval te kisbarátom te olyan meleg vagy mint a szahara, de minimum biszex :D
Mi a fsznak kell egy ilyen kérdésben értékítéletet kérni emberektől? Teljesen értelmetlen Látod, hogy csak ez van belőle, ami itt van: ki-ki ízlése és értékítélete és toleranciaszintje és
szexuális preferenciái alapján elítéli vagy nem ítéli el.
Azzal beljebb vagy, hogy az egyik válaszoló fújol meg kioktat, a másik meg helyesel és bátorít? Aztán egymásnak esik a két tábor. Ebből semmi hasznos nem sül ki. Mindenki olyan szexuális életet él, ha belefér a Btk-ba, amilyet akar, és kvára lényegtelen, mások azt milyennek minősítik a saját ízlésük és vonzalmaik alapján. Te faszod, te szád, te kezed, te segged.
Egy rendben lévő ember kikéri magának, hogy mások belepofázzanak abba, hova rakja a farkát, és ez alapján minősítsék. Ahogy abba se szólnak vadidegenek bele, hogy akkor én ma ebédre tökfőzeléket fogok zabálni fasírttal, és ettől szr ember vagyok-e.
Elmentek ti a bús büdös p.csába! Miért nem valljátok be simán csak, hogy búzák vagytok? Aki Heteró, az lehet akármennyire kiéhezve, nem fog belemenni semmi ilyesmibe... még, hogy leszoptál egy másik palit és nem vagy homokos? Nem a fenét... :D
26 Biszex, ha tudod mit jelent.
Egyébként ha mutatod az utat a búsbüdöspicsa felé.. Te biztosan tudod merre van.
Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, ha az illetőknek mindez jól esik.
Én is szoptam le srácot, annak ellenére, hogy csak lányokkal tudok elképzelni kapcsolatot. Egyszerűen kíváncsi voltam, izgalmas volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!