Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac mar nagyon reg nem volt lannyal es nem is talal valamiert lanyt, szerintetek elitelendö ha a fiu haverjaval csinalnak egymassal dolgokat?
Heteró:
Csak és kizárólag lánnyal hajlandó együtt lenni. Még önkielégítés esetén is nőröl álmodozik. Ha 20 évig nem lenne egy nő sem az életében, akkor is taszítanák a férfiak minden szinten.
Biszex:
Hajlandó férfiakról is fantáziálni, erre maszturbálni, esetlegesen aktív félként fizikailag szexuálisan közeledni más férfiak felé.
Homoszexuális:
Csakis férfiakkal tud elképzelni szexuália viszonyt. Vagy erről fantáziálni.
Pánszexuális:
Mindegy melyik nemmel, csak a testi örömöknek szeretne hódolni, de fontosak számára az érzelmek is.
Egyszóval.
Egy heteró férfi soha nem fog bele menni még abba se, hogy aktív félként őt orálisan egy másik férfi örömet szerezzen neki.
Én lány vagyok, de soha... SOHA nem engedném egy másik lánynak, hogy hozzám érjen.
ezt a baromságot honnan szedted? főleg, hogy a bi -nél odaírod, hogy a bi csak aktív lehet :DDDDD
egy lány ne szóljon bele a férfiak dolgába... ők majd eldöntik mi jó nekik
Szerintem ilyen tök sokszor előfordul pl kollégiumokba, katonaságnál, bentlakásos suliknál, árbaházakba stb. vagy ilyesmi.
Nekem középsulis koliba rendszeresen voltak közös verések, de nem lettünk melegek ettől
#13 Azt hittem evidens, hogy a Biszexnél passzív is lehetséges.
De temrmészetesen eme kis baki maiatt mingyárt le kelett pontozni, ami a szelleminképeeségeidet is nyíltan ndefiniálja.
Aztvhiszem viszont, hogy leszögezem. Senkit nemnítéleknel azért mert pl bi, vagy épp homo.
Ember ő is, és teljes éetékű ember a szemeben.
Továbbibszép napot.
Én férfi létemre 23 évesen vesztettem el a szüzességem, de elképzelni se tudtam volna és nem is tudom most sem, hogy egy másik sráccal bármilyen szexuális tevékenységet folytassak, nem fér bele. Aki heteró annak ez nem OKÉ.
Maximum annyi, de az is határeset, ha ketten dugunk egy csajt a haverommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!