Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti nem féltek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti nem féltek, hogy megtudja egy haver vagy valaki?

Figyelt kérdés
Én ettől parázok folyton. Igaz még nem voltam sráccal csak ugye már ismerkedésnél is parázom ilyeneken.
2022. márc. 21. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Kocsiban közös hoki kevés, én szopnék is fiatal fiút. 😁

36f

2022. márc. 22. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

rettenetesen parazok en is. bar meg nincs tapsztalatom, de mindenkepp ki szeretnem majd probalni, csak visszatart az, hogy vajon mi lesz ha megtudja csalad, baratok, vagy akar a melohelyen akarki. a talikat el lehetne intezni, nem is azzal van a baj, hanem azzal hogy elszegyellnem magam ha kiderulne akar csak az is, hogy engem valaha csak erdekelt is a biszex kaland, nemhogy meg meg is tortent.

28F

2022. márc. 22. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mert ez irreális félellem. Komolyan mekora az esélye annak hogy a srác akivel kavarok haverom haverja?

És ha az akkor egyből mindenki vágja hogy ő buza?

És,hogy épp én szopom farkát?

Tehát ez annyi "ha" és annyi "biztosan tudja?" amire számszerüleg 1% alatti az esély.

2022. dec. 11. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:

A legtöbb bi férfi titkolja, hogy férfiakkal is együtt szokott lenni. Mivel egyik se szeretne lebukni, így az esélye annak, hogy kikotyogja, hogy leszoptuk egymást, vagy, hogy dugtunk is, közel NULLA.

Kezdetben én is féltem a lebukástól, de idővel rájöttem, hogy ez lényegében kizárt.

2022. dec. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!