Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb? Ha leszbikusnak gondol vagy ha megtudja hogy a pasik is érdekelnek egy kicsit csak épp ő nem?
Figyelt kérdés
Van egy srác barátom aki eléggé vonzódik hozzám és eddig úgy tudta hogy leszbikus vagyok. Én is így definiáltam magam,mostanság viszont elbizonytalandotam. Ha ki is próbálnám férfival akkor is biztos hogy nem vele tenném.
Mit kéne tennem? Kipróbálnom valaki mással de akkor ha rájön hazugnak fog tartani? Vagy megmondani neki hogy hiába érzek némi vonzódást a srácok felé sajnos vele még akkor se menne?
2017. nov. 29. 09:40
1/4 anonim válasza:
Miért nem lehet egyszerűen elmondani az igazat?
Biszex vagy de Ő nem jön be. Kèsz pont.
Nem kell azt hazudni hogy leszbikus vagy. Ez még nem jelent semmit mert a pasik totál rávannak izgúlva arra ha 2 csaj leszbizik csak soha nem fogják felfogni hogy leszbikusok nem vesznek be 3.nak pasit de ez már másik téma.
23L/Bi
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy ismert meg hogy leszbikus vagyok. nem hazudtam neki akkor még valóban úgy gondoltam most meg álljak elé hogy bocs mégse?
2017. nov. 29. 09:54
3/4 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés, mert alapból mindenképpen a második lenne a jobb, de csak így felhozni elég furának/agresszívnek hathat... Szerintem próbáld ki, ha akarod mással, és ha tényleg biszex vagy, akkor mond el neki, hogy rájöttél, de ő hozzá nem vonzódsz, nem tekintesz rá úgy, ha meg nem, de megtudja, akkor mondd, hogy nem akartad kockára tenni a kapcsolatotok egy kísérlet miatt. 23/f
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha amúgy szóba kerül, légy vele őszinte, de egyébként nem tartozol neki tájékoztatással. Persze nem tudom, mennyire bizalmas a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!