Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen egy leszbikus szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy leszbikus szex? Jobb mint férfival?

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon foglalkoztat a dolog, hogy milyen lehet egy nővel lenni. Mostanában egyre többet gondolok rá, erotikus álmaim is szoktak lenni azzal kapcsolatban hogy pl egy szép telt nőt nyalok/csókolok/fogdosok és teljesen benedvesedem a gondolattól is már. Régebben is eszembe jutott már ilyen, de mostanában egyre sűrűbben gondolok rá.

Egyébként van egy párkapcsolatom, ezért sem értem miért ezen jár mostanság az eszem, de nagyon foglalkoztat a téma..

20N

2017. okt. 19. 10:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki éseg tudod! ;)
2017. okt. 19. 10:30
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom talán egy lány jobban nyal és ujjaz mint egy férfi mert ő tudja mit szeret és mi az amit igazán szeret egy nő. Legalábbis én így éltem meg

20/BI/L

2017. okt. 19. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Finomabb lagyabb hosszabb

Egy lany nem akar rogton a "lenyegre" terni kvazi olyan mint ha pettingelnel egy hatalmasatt

2017. okt. 19. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

klasszisokkal jobb. én is ugyan így voltam vele az első előtt, és hihetetlenül jó volt!!!

Máshogy érint, nyúl hozzád, máshogy csókol, nyal és ujjaz is. sokkal sokkal jobb, orgazmusod is nagyobb tud lenni. 28N

2017. okt. 19. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
Mert ti nem voltatok olyan pasival aki nagyon jól nyomja. Velem lettetek volna nem mondanátok ezt.....
2017. okt. 19. 13:51
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Hagyjuk már ezt a "mert ti nem voltatok olyan pasival" b@sszis.. Miért nem lehet elfogadni, hogy különbözőek vagyunk és mindenkinek más jön be??

23L

2017. okt. 19. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Bocsánat kérdező.. előző vagyok.. én voltam pasival is és nővel is, számomra is klasszisokkal jobb volt nővel, mint pasival. Szerintem a nők sokkal érzékibbek, de ez saját vélemény, mindenki más. :-)

23L

2017. okt. 19. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
Én arra gondoltam amikor karegorikusan kijelentitek hogy evy nő jobban tudja mi kell nektek meg érzékibb mint a pasik.... azért ez nem mindig van így....
2017. okt. 19. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem minden pasi csalódástkeltő az ágyban🙏
2017. okt. 19. 15:20
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Ezeket olvasva, mindig fellángol a kedvem, hogy kipróbáljam nővel is. 42/N

De eddig csak vágy maradt.

2017. okt. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!