Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen egy leszbikus szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy leszbikus szex? Jobb mint férfival?

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon foglalkoztat a dolog, hogy milyen lehet egy nővel lenni. Mostanában egyre többet gondolok rá, erotikus álmaim is szoktak lenni azzal kapcsolatban hogy pl egy szép telt nőt nyalok/csókolok/fogdosok és teljesen benedvesedem a gondolattól is már. Régebben is eszembe jutott már ilyen, de mostanában egyre sűrűbben gondolok rá.

Egyébként van egy párkapcsolatom, ezért sem értem miért ezen jár mostanság az eszem, de nagyon foglalkoztat a téma..

20N

2017. okt. 19. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem próbáld! tetszeni fog, ezt garantálom! 28N
2017. okt. 19. 16:38
 12/16 tcsehi ***** válasza:
100%
Próbáld ki mindkettöt minél többször, aztán, ha lesz valaki, akiben nem csak a szex milyensége fog meg, akkor lesz csak biztos, hogy lány vagy pasi való neked!Addig meg habzsold mind2 nemet kedved szerit. ;)
2017. okt. 20. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődtem a válaszokon. Lehet hogy nekem is ki kéne próbálni.
2017. nov. 17. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a kósza megjegyzés felett így mindenki elsiklott, hogy párkapcsokatban van a kérdező? Ha férfi lenne, akkor bezzeg menne a b***zás ezerrel.

Avasd be a párodat ebbe

1) próbáljátok ki együtt, ha tetszik neki a gondolat

2) ha nem zavarja és belemegy, próbáld ki egyedül egy nővel (remélem nem ekkora béta azért a pasid)

3) ha zavarja, találjátok ki mehet-e így tovább a kapcsolat

4) ha abszolút nem tudja elfogadni, szakítsatok, kísérletezz még pár évig, mielőtt egy kapcsolatra kötelezed el magad, a párodat meg hagyd megtalálni a saját bolsogságát és igényeit, mert szerintem így nem igazán fair egy kapcsolat, hacsak nem biszexuális ő maga is

2017. nov. 17. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

A homoszexualitast ti nők vezetitek...több van belöletek mint pasibol

Es mind huszonévesek vagytok

2017. nov. 17. 23:30
 16/16 Dius777 ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Nővel egyszerűen fantasztikus! Sokkal érzékibb,mint pasival!

Mindenképp próbáld ki! :)

Nekem személy szerint,mióta megtapasztaltam, hogy milyen nővel, nagyon hiányzik!

35/N

2018. jan. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!