Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak azért feküdtem le vkivel h megtudjam milyen ha megdugnak akkor bisex vagyok?
Finomítsuk azért.
Pasira vágytál és pasi dugott meg? Akkor igen.
Ha csaj felcsatolhatóval akkor nem, sokan még mindig olyan korlátoltak, hogy összekeverik az anális élvezeteket a szexuális beállítottsággal...
4:
Még egyszer. Férfiként férfival keféltél? Igen vagy nem?
Hagytad hogy egy férfi a seggedbe tegye a farkát? Igen vagy nem?
Miert ekkora nagy gond ez hogy igy kell taglalni?!
Kivancsi volt megtudta es ennyi!
A lanyok is probalgatjak egymast es bevallasuk szerint heterok maradnak, max. Rafognak mindent az alkoholra...
A kérdező biszex.
Azok a lányok is biszexek, akik kipróbálják más lánnyal.
A szexualitás más.
Ha kipróbálod egy 10 évessel, akkor pedofil vagy. Ha kipróbálod egy kutyával, akkor zoofil vagy. Ha kipróbálod hogy széjjel verik a pi-.csád, akkor mazochista vagy.
Nem értem ezen neked mi olyan nagy dolog ezt elfogadni. ÉN IS BISZEX VAGYOK. Életemben szexeltem kb háromszor férfiakkal és kb ezerszer nőkkel. (Nem annyi nővel, hanem annyi alkalommal.) De attól még biszex vagyok, annak tartom magam. Szerintem veled van a baj, ha nem bírod magad elfogadni.
Normális, egészséges heteró férfinak nem jut eszébe férfival dugni. Te normális, egészséges biszex férfi vagy. Mint én is például. Érdekelt a dolog és kipróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!