Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha csak azért feküdtem le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak azért feküdtem le vkivel h megtudjam milyen ha megdugnak akkor bisex vagyok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

A biszex pedig nem 50-50 százalékos dolog.

Én az utcán csak nőket nézek meg! Csak nőbe tudok szerelmes lenni! Csak nővel tudok kapcsolatot elképzelni!

De néha megkívánom azt, hogy megkúrjam egy férfi seggét vagy egy férfi szopjon le engem. Tehát biszex vagyok, de erősen a nők felé eltolódva. Te is most kipróbálad a férfiszexet. Biszex vagy. Azóta az vagy, hogy az eszedbe jutott rendszeresen, hogy férfival dugj.

2016. febr. 5. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

8!

Ezt majd nekik is ird meg legyszives mert eddig nem lattam ott a kommentedet..

2016. febr. 5. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Ne idegesítsed ezen magad. Hasonló helyzetben vagyok csak a másik oldal érdekel, azaz, hogy én dugjak. Azonban nem gondolom, hogy ez döntő az életemben.
2016. febr. 5. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem ilyen egyszerű.

Élvezted? Ha nem, szerinted mással tudnád élvezni? Kívánod, hogy újra megtörténjen?

Ha nem, akkor nem mondanálak binek. Én is kipróbáltam a passzív oldalt, szintén a kíváncsiságom kielégítésére. Nem jött be, többet nem is próbálkoztam, nem is tervezem, nem gondolnám binek magam.

2016. febr. 6. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

"Férfi vagyok. Egyszer megkúrta a seggem egy másik férfi úgy, hogy én is beleegyeztem. Nem mondanám binek magam, inkább heterónak."

Ti halljátok magatokat?

2016. febr. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!