Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Milyen érzés, ha megdugnak?
Figyelt kérdés
19f szűz meleg srác vagyok2015. máj. 31. 15:02
1/10 anonim válasza:
eleinte kicsit fáj, de aztán pedig nagyon jó :) nem tudom mihez fűzni az érzést..
2/10 anonim válasza:
a lányoknál pedig olyan mintha a gyereket tuszkolnák vissza beléjük?
3/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ, pl. partnered viselkedésétől, a méretétől, te tágulékonyságodtól, kell-e síkosítás/használtok-e vagy nem.
Ha minden ok, akkor kellemes, később pedig nagyon jó. Mintha belülről masszíroznának.
Van olyan fiú, aki folyamatosan ejakulál közben, úgy, hogy a hímtagjához hozzá sem ér senki.
Itt egy kicsit rásegít, de tul.képp csak a benne lévő hímtag miatt élvez: [link]
4/10 anonim válasza:
#3: a nők nem a s*ggükön át szülnek
5/10 anonim válasza:
Na ne mond :D:D:D De ennyi ésszel kb. az is ugyan az.
7/10 anonim válasza:
Mosd ki magad,és használj síkosítót...úgy szuper..
8/10 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint mikor szorulásod van és szarnod kell.Nagyon rossz.
9/10 anonim válasza:
Én imádom! Megőrülök, ha bennem van egy igazi férfi! Az elején, mikor elkezded, kicsit fáj, de később, mikor már ki vagy tágulva, a világ egyik legjobb érzése! Én a psszív szerepet imádom, de sajnos most nincs pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!