Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Elmegy a kedv a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elmegy a kedv a fiús vágyaktól ha elélveztetek?

Figyelt kérdés
Ennek ellenére akartok élő talit pasival? Kort is írjatok.

2022. márc. 19. 08:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor vágyom én is a férfiak iránt, akár lelkiekben akár testileg. Sokszor jobban is megkívánnám egy férfi farkát, mint a nőnek a punciját, de önkielégítés után ez elmúlik és kell egy kis idő mire újra így érzek. Hangulattól függően kb. 30 perctől napokig is lehet. Míg nők iránt ez szinte elsem múlik.

27.

2022. jún. 16. 23:54
 32/33 anonim ***** válasza:
86%
Van egy erős vonzódásom a szép, szálkás testű férfiakhoz, de nem akarok dugni velük, csak ölelkezni, tapogatni egymást meztelenül, egymásra feküdni, hancúrozni, esetleg 69 -ezni. Nagyon kevés férfi tetszik, és még kevesebb olyan van, akinek kb. addig terjednek a vágyai, mint az enyémek. Én is azt tapasztaltam, hogy ha elélvezek, totál megszűnik egy időre minden homoerotikus fantáziám és vágyam, onnantól csak a nőket kívánom napokig. Ezért olyan partnert akarok találni, akivel nem élvezünk el, vagy csak órák után, addig csak izgatjuk egymást minden lehetséges módon.
2022. jún. 17. 03:49
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok vele, mint a 32-es, annyi különbséggel, hogy engem a jobb húsban lévő testek izgatnak fel, a szikárság hidegen hagy. A vágya meg szerintem mindenkinek jó időre elmegy, aki mindössze testi értelemben homoszexuális, de érzelmi értelemben nem vonzódik a hímnemű lényekhez. Ahogy én sem.
2022. jún. 18. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!