Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem vagyok kanos ?

Figyelt kérdés

van olyan hét amikor napiszinten szükségem van rá hogy kicsavarjam vagy akármi bármi , most meg ezen a héten semmilyen kedvem nem volt hozzá és nem értem miért..

23F

2021. máj. 1. 06:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kimerültség okozhatja
2021. máj. 1. 06:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs már hetek óta.

Félek.

2021. máj. 1. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez természetes. Nálam is vannak napok amikor nagyon kívánom és akad olyan is amikor alig vagy egyáltalán nem.
2021. máj. 1. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Időjárás, stresz, vírus, impotencia, bebuzulás, stb..
2021. máj. 1. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:
xddxdxdxddd
2021. máj. 1. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
30 fele hozzá szoksz majd 😂
2021. máj. 2. 07:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 vagyok, kicsi gyerekkel házasságban élek majdnem 10 éve. 2 éve lassan, hogy nem szexeltünk. Semmi kedvem hozzá és nem is hiányzik. Idegen nővel lehet hirtelen megnőne az étvágy, de nem lépek félre. 20 as éveimben sokat szexeltem, de akkor is simán elvoltam hónapokat szex nélkül. Mindenkinek más az igénye. Ennyi
2021. máj. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!