Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi motivál a további ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Mert én kezdem elveszíteni minden motivációmat. Lassan egy éve próbálok srácként srácokkal is kipróbálni ezt-azt, de alig jött még össze valami. Próbáltam már a Romeo-t, a többi ismerkedős oldalt, a Snapet, még itt is próbálkoztam, de úgy látszik nagyok az elvárásaim azzal, hogy értelmes és normális srácot keresek laza dolgokra. Egy részük amikor meghallja, hogy szexet nem keresek, már odébb áll. Egy részük simán válaszra sem méltat. Elképesztő dolgok miatt utasítanak el sokszor. Már alig van valami motivációm, hogy még valakire ráírjak, vagy egyáltalán böngészgessek, közben pedig tényleg szeretném, hogy összejöjjön valami. Ti ezt hogy dolgozzátok fel, mi ad nektek erőt, hogy folytassátok?2022. márc. 18. 16:02
11/16 A kérdező kommentje:
10-es: egyáltalán nem hiszem, hogy jól nézek ki, sőt. Vannak elvárásaim, de elsősorban nem kinézetre, hanem belső tulajdonságokra. Annak mindenesetre örülök, hogy annyira nem vagyok frusztrált, mint Te, hogy totál ismeretlenekbe rugdossak és totál ismeretleneket köpködjek az interneten.
2022. márc. 19. 15:34
12/16 anonim válasza:
Látod megint a nagy egód, Oh aki mindent tud..
Biztos vagy benne hogy ismeretlen vagy számomra nullácska?
Sajnos pontosan tudom ki a f@szom vagy! Azt hitted te szopatsz engem? jókat röhögtem rajtad miközben analizáltalak, úgy az 5-6. üzidnél már tudtam mit művelsz.. Hazugláda! Szégyenlem hogy addig azt hittem, végre találtam egy kedves, rendes srácot a neten . Már feladtam akkor rég a netes ism, de olvastalak, komenteltem ,te rám írtál, én beszoptam, de utoljára. Köszönöm a tanulságot..
13/16 anonim válasza:
Azt látom itt laksz az oldalon , azt mondja alig van motivációja, fél ráírni bárkire🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
14/16 anonim válasza:
Mostanában kb.semmi,látod itt is szinte azonnal megjelent egy hőbörgő frusztrált emberke,és rengeteg van ilyenekből...Ha el is hiszem hogy ismer innen valakit,akkor sem normális így rászállni az emberre,de ezt nem értik meg.
15/16 anonim válasza:
Ezt a szép kis eszmefuttatast kinek írtad 14-es?
16/16 anonim válasza:
Nyilván a kérdezőnek, a kérdésre válaszoltam. Nem eszmefuttatás volt,csak egy példa hogy miért nem szeretek fiúkkal ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!