Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi motivál a további ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Mert én kezdem elveszíteni minden motivációmat. Lassan egy éve próbálok srácként srácokkal is kipróbálni ezt-azt, de alig jött még össze valami. Próbáltam már a Romeo-t, a többi ismerkedős oldalt, a Snapet, még itt is próbálkoztam, de úgy látszik nagyok az elvárásaim azzal, hogy értelmes és normális srácot keresek laza dolgokra. Egy részük amikor meghallja, hogy szexet nem keresek, már odébb áll. Egy részük simán válaszra sem méltat. Elképesztő dolgok miatt utasítanak el sokszor. Már alig van valami motivációm, hogy még valakire ráírjak, vagy egyáltalán böngészgessek, közben pedig tényleg szeretném, hogy összejöjjön valami. Ti ezt hogy dolgozzátok fel, mi ad nektek erőt, hogy folytassátok?2022. márc. 18. 16:02
1/16 anonim válasza:
A szex motivál.... De téged nem...
2/16 anonim válasza:
Ha hetero lennél és nőt keresnél ugyanígy lehet járni. Attól hogy még nem sikerült attól a vágyak még megvannak - motiválnak azok maguktól is külön impulzus nélkül :)
3/16 anonim válasza:
Hasonlóképp vagyok én is. Szex nem érdekel, csak az orális élvezetek. Ráadásul jól is nézek ki, szép és nagy farkam van, de vagy a kamugépek találnak meg, vagy az 5 perces regisztrációk vagy a nagypapák, esetleg akiken már átment a fél város... De sokszor bukik el ott az ismerkedés, hogy én el tudok küldeni 8-10 fotót magamról, másoktól meg kapok 1-et I. Világháborús minőségben fotózva. Vagy egyet sem, mert 2022-ben nem tud mivel fotózni...
5/16 A kérdező kommentje:
4-es: közös hoki és orál.
2022. márc. 18. 19:14
7/16 A kérdező kommentje:
akkor biztos rossz helyen keresek :D
2022. márc. 18. 19:30
8/16 anonim válasza:
Neem biztos.sőt megfordítom.....biztos nem.de tényleg sok ilyet olvasok.lehet sok a kamus
9/16 anonim válasza:
Amúgy az ismerkedéssel én is úgy vagyok mint te.ohne motiváció.
10/16 anonim válasza:
Az ha látom kivel ismerkedek, nincsenek is problémáim.🙂
Ami nem motivál az pedig az ilyen beképzelt kis nullák mint te, meg pl a 3# kis komád akinek eszébe sem jut, hogy talán azért, mert nem üt meg egy alsó középszerű szintet sem, csak a mérhetetlen egója hiteti el vele, ő bíz jó pasi, hhúúú de jól nézkiii. De hiába küld 8 18-48 képet a szerinte jó pöcörőjéről akor sem, és itt hisztizve fényezi magát, mint te. Tipusos vezérkamus , értelmes és normális emberek hasonlót keresnek mint ők maguk, ezért nem rúgsz labdába sem. Nyilván leszűrik miféle alak vagy.. Mint ahogyan én is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!