Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti vágytok a szerelemre, vagy először csak a szex motivál titeket egy lánnyal való ismerkedésnél? (Kérlek kort is írjatok a válasz alá!)
Alapból azok akik nem csak szexre utaznak azok próbálnak olyan társat találni akivel több is lehet, tartós kapcsolat, szerelem, egy igazi társ, akivel a szex is jó.
Azt viszont, hogy az ember kivel feküdne le, kivel szexelne, azt meg lehet állapítani első látásra ahogy pár pillanat alatt végignézel a másikon, bárki bármit is mond ezt elsőre meg lehet állapítani.
35/f
nálam a sorrend a szerelem, majd szex. Nem pedig fordítva.
31F
Nálam a kettő nem zárja ki egymást. Én elsőként mindig a szexet keresem a lányokban és nem azért, mert csak arra utaznék, hanem nálam ez az egyik legfontosabb pontja egy kapcsolatnak, hogy a nő ne legyen prűd, naponta sokszor lehessen vele szexelni és ha ez megvan, akkor képes vagyok rengeteg mindenben alkalmazkodni.
Én a nővel való szexuális együttlétekbe tudok "szerelmes" lenni később és akkor már imádom a csajt, alig várom, hogy otthon elkaphassam és felrakhassam a konyhapultra, vagy bevihessem az ölemben a hálószobába.
30/F
Férfiként én csak akkor tudok valakivel testi kapcsolatot létesíteni ha már ismerem vslamennyire, és alapvetően tetszik külsőre és belsőre egyaránt.
Ez nem feltétlen jelent szerelmet, a volt bárátnőmbe menet közben szerettem igazán bele. Az elején nehézkes is volt a szex, de végül marha jó lett.
Szóval én inkább nem állítok fel sorrendet, inkább csak annyi, hogy sokkal tovább tartó és mondhatni mélyebb kapcsolat kell számomra mind a szerelemhez mind a szexhez.
Én elsősorban szerelemre vágyom, egy lelki társra, aki megért és törődik velem, emberszámba vesz. Természetesen a szex is fontos, de ez nálam másodlagos.
27F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!