Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettetek már be pasit harmadiknak, hogy kipróbáljátok milyen?
Figyelt kérdés
Mi ezen gondolkozunk, hogy milyen lenne leszopni együtt egy pasit.
22L 23L
2022. márc. 11. 08:27
1/11 anonim válasza:
Mi elveztuk exemmel, tobbszor is visszahivtuk a sracot.
2/11 anonim válasza:
Hajrá! Ne fogjátok vissza magatokat!
3/11 anonim válasza:
Furcsa egy leszbikusság az ha pasit akartok leszopni!
4/11 anonim válasza:
Biztosan nagy élmény lenne számotokra,de akkor már dugjatok is.Az is nagyon jó.
5/11 anonim válasza:
Na ez érdekesen hangzik. Meg van már hozzá a pasi?
6/11 anonim válasza:
Leszbikus ilyet nem csinál, max bi.
7/11 anonim válasza:
Huh, miota fantazialok egy ilyen egyuttletrol... ;)
Milyen ferfi lenne erre az idealotok? Egy ferfias, szoros macso, vagy inkabb egy szortelen lanyosabb fiatal srac? Vagy a ketto kozotti inkabb?
28/F
8/11 anonim válasza:
Én pont azon gondolkodtam a napokban, hogy olyan vajon létezik-e, hogy két lány (bár én úgy gondoltam, hogy ebből az egyik legalább bi) be akar venni pasit harmadiknak. Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe. :D
34/f
9/11 anonim válasza:
Leszbikus nők soha nem fognak bevenni pasit, pont azért leszbikusok, mert taszítja őket a férfi szexuálisan.
10/11 anonim válasza:
Húúú bazeg... régen láttam ennyi gáz "választ" egy kérdés alatt 😧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!