Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mennyire igaz az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire igaz az, hogy aki egyszer kipróbálja nővel annak nem kell pasi többé? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha igaz, akkor vajon miért lehet ez?
2019. aug. 12. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
2%

Ez kamu:D

Azok mondjak akik leszbik,van aki biszex,O a fiuknal marad.Csak rengeteg bolond mindenkit leszbikussa akar tenni,multkor is volt itt egy,amelyil mondta a csajnak h leszbikus,inkabb csalja meg a parjat xD

2019. aug. 12. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, én biszex vagyok és elég régóta lánnyal vagyok. Miért gondolod hogy törvényszerűen fiúval végzi eg biszex lány? Aki biztos fiúval végzi, azok a hetero lányok.

Viszont a kérdés tényleg hülyeség. Általában aki biszex az valamelyik nemhez jobban vonzódik, nagyon ritka aki ugyanannyira mindkettőhöz. Biztos van olyan is, aki kipróbálja lánnyal, és rájön hogy neki ők jobban bejönnek, de ez néhány eset nem pedig valami “szabály” hogy így lesz. Ismerek is ilyet, ő ugyanúgy biszex még mindig, szexelt már fiúkkal nem undorodik tőlük, de amióta lánnyal is volt sokkal inkább őket preferálja. De olyan is van aki meg arra jön rá hogy marad a fiúknál. Fogalmam simcs melyik a gyakoribb és azt se hiszem hogy ezt tudná bárki is.

Annyi hogy sok bi azért válassza inkább az ellenkező nemet mert családot akar, vagy fél a megbélyegzéstől. Nem azért mert nem vonzódik eléggé a lányokhoz, vagy fiúk esetében a fiúkhoz, sőt lehet hogy hozzájuk jobban. Na ebből lesz az azokos nemmel megcsalás meg a válás.

Én pl nem azért vagyok lánnyal mert mérföldekkel jobb velük a szex, (nagyon jó velük, de nagyon jó fiúkkal is) hanem mert egy lányt szeretek épp.

2019. aug. 12. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Én próbáltam lánnyal, kétszer. Mégis pasim van és csak pasival tudok elképzelni komoly kapcsolatot :)
2019. aug. 12. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

ez hülyeség, ezt olyanok mondják, akik olyan oldalt állnak, ahol szeretnék, hogy ez a mese meleg legyen (pl leszbikus lány, vagy fekete csávó, akinél biztos csajozó duma a "once you go black, you never go back")

A legtöbb nő kíváncsi, szívesen kipróbálja, de ha a férfiakat szereti, akkor úgy sem tud ez megváltozni.

Egyetlen egy felállást tudok elképzelni, ha eddig csak nagyon rossz pasikat kapott ki, akik semmit nem tettek az ő érdekében, és utána egy kalandra összejön egy lánnyal, aki viszont mindenféle csúcsra el tudja repíteni. Akkor el fogja hitetni magával, hogy pasik nem képesek arra, amire csak a csajok képesek.

2019. aug. 12. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Van akire igaz, van akire nem, azaz egyáltalán nem általános. Személyiségfüggő, van aki jobban élvezi a saját nemével, míg másoknak csak időnkénti "csemege", változatosság.
2019. aug. 12. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rám igaz, de nem mindenki egyforma.
2019. aug. 13. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!