Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként bizonytalan vagyok hogy kimerjem -e próbálni másik sráccal, megbánnám utólag ?
Figyelt kérdés
Van barátnőm. 24 vagyok, sokat edzem, a lányoknál többnyire sikerem volt és egy ideje valamiért foglalkoztatnak a fiúk, leginkább az orál része. De félek a diszkréciótól is, meg hogy nincs is bennem ilyen hajlam, csak kíváncsiság és utólag megbánnám. Járt már valaki hasonló cipőben ?2022. márc. 8. 22:27
11/14 anonim válasza:
Szerintem jóval többen vannak, így mint ahányan egyáltalán bevallják, akár saját maguknak.
12/14 anonim válasza:
Barátnő mellett én nem biztos hogy kipróbálnám, de csak mert én nagyon kötődős típus vagyok. Olvastam párokról, ahol arról számoltak be, hogy nagyon élvezik a hármasozást, úgyhogy bizonyos esetekben még dobhat is egy kapcsolaton. A cél a kommunikáció.
Ezt leszámítva én csak bátorítani tudlak. Én sokkal jobban szoktam bánni azt, amikor valamit nem próbálok ki, mint azt ha igen. Valahogy a kihagyás égetőbb megbánás általában.
Ha van egy partner aki szóba jönne, előtte ismerd meg, és úgy biztosabb lesz a diszkréció.
21/Bi/F
13/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan állok. Szívesen kipróbálnám.
14/14 anonim válasza:
Igen, szinte teljesen ugyan ebben a cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy perpillanat nincs barátnőm. Tele vagyok ilyen fajta gondolatokkal, pedig a férfiakhoz nem vonzódom. Úgy értem hogy nem vágyom arra hogy öleljem, vagy csókoljam őket, nincs vonzalom, és nem is hoz lázba a testük, de közben meg mégis úgyérzem, hogy egy farkat imádnék leszopni. Ennek a gondolata viszont lázba hoz, nem tudom mi történne élőben, de közben meg iszonyúan vágyom rá, fura…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!