Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúként bizonytalan vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként bizonytalan vagyok hogy kimerjem -e próbálni másik sráccal, megbánnám utólag ?

Figyelt kérdés
Van barátnőm. 24 vagyok, sokat edzem, a lányoknál többnyire sikerem volt és egy ideje valamiért foglalkoztatnak a fiúk, leginkább az orál része. De félek a diszkréciótól is, meg hogy nincs is bennem ilyen hajlam, csak kíváncsiság és utólag megbánnám. Járt már valaki hasonló cipőben ?
2022. márc. 8. 22:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanennyi idősen próbáltam ki, nem bántam meg, nagyon izgalmas, élvezetes volt. Csak orális szex volt, semmi csalódás vagy rossz élmény nem volt. Mondjuk találkozó előtt több órát beszélgettünk folyamatosan, szerencsére a másik srác is intelligens volt és igényes. Cseréltünk fotókat arc nélkül, láttuk egymást ruha nélkül ami nekem fontos volt. A diszkrécióval sem volt gond, mindketten hetero életvitelt élünk.

Ha teheted, próbáld ki, de válogasd meg hozzá a partnered. Nálam 4 év telt el azóta, sokáig nem is kerestem srácot ilyen célra, most meg annyira reménytelen a netes társadalom, hogy szinte lehetetlen megfelelő srácot találni egy egyszerű orális szexhez... 28F

2022. márc. 8. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán próbáld ki. Nekem pedig csak szájjal volt. Sajnos.
2022. márc. 8. 22:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nem alacsonya az elvárásaim, szóval tényleg félek belevágni ebbe az egészbe. A diszkréció részétől meg mégjobban tartok.
2022. márc. 8. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A "hajlam" már ott van benned ha erre vágysz. Biszex vagy, fogadd el magad. Kipróbálod, ha jó akkor örülsz neki. Ha nem jó akkor meg arról fogsz fantáziálni egy idő múlva hogy mi lenne ha másik (jobb) partnerrel mint az előző. A vágyaid nem fognak elmúlni akár kipróbálod, akár nem.
2022. márc. 8. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Akiben nincs meg a hajlam, az nem jut el egy ilyen dilemmáig és kérdésig.

A félelmekre és a diszkrécióra pedig a legjobb segítség a hosszabb ismerkedés. Ha valakivel hosszú napokig-hetekig chatelsz és nem lép le az jó jel, plusz ennyi beszélgetés alatt sokmindről lehull a lepel, aki kamus az fel szokta adni. Ráadásul megismered a másikat mire eljön a találka és fel tudod mérni, hogy mennyire kezeli diszkréten a dolgokat.

2022. márc. 9. 01:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden mondatod mintha én írtam volna. Nagyon jó volt olvasni, hogy valaki hasonló cipőben van. Én nagyon vékony vagyok amúgy. Nekem is fontos, hogy sose derüljön ki. És ugyanezen parázom, mint te. Sőt azon is hogy mi van ha megtetszik. De eldöntöttem, hogy meg kell élni mindent, akármi is van. Ki akarom próbálni.
2022. márc. 9. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ugyan így vagyok mint te.

Korban is veled egy idős vagyok, és én is vágyok rá, közös hoki, esetleg oral de többre nem, viszont soha nem mertem kipróbálni, mert félek hogy kiderülne.

Tökre működé életem van, és ez nagyon belekavarna, viszont a vágy ott van.. nehéz ügy

De én is hajlok rá hogy meg kell próbálnom majd valakivel akiben meg tudok bízni

ha gondolod írj :)

2022. márc. 9. 09:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben vagyok. Én itt (is) keresek, de nehéz, mert a legtöbben eltűnnek :(

Pedig nincs van a külsőmmel (belsőmmel sem), mégsem találtam még eddig megfelelő embert

23

Ha gondolod írj, bár főként fiatalabbat keresek (vagy saját korosztály)

2022. márc. 9. 10:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs baj*
2022. márc. 9. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék csatlakozni ezzel a problémával küzdőkhöz. Nálam az a helyzet hogy a férfi test látványa nem vonz, nem indít be, viszont iszonyúan beindít annak a gondolata hogy leszopok egy srácot, akinek tetszik a farka. Nagyon szeretném kipróbálni már évek óta. Engem viszont csak a szopás rész indít be, viszonzást sem szeretnék, egész egyszerűen csak le akarok szopni egy faszt😋.
2022. márc. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!