Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként bizonytalan vagyok hogy kimerjem -e próbálni másik sráccal, megbánnám utólag ?
Ugyanennyi idősen próbáltam ki, nem bántam meg, nagyon izgalmas, élvezetes volt. Csak orális szex volt, semmi csalódás vagy rossz élmény nem volt. Mondjuk találkozó előtt több órát beszélgettünk folyamatosan, szerencsére a másik srác is intelligens volt és igényes. Cseréltünk fotókat arc nélkül, láttuk egymást ruha nélkül ami nekem fontos volt. A diszkrécióval sem volt gond, mindketten hetero életvitelt élünk.
Ha teheted, próbáld ki, de válogasd meg hozzá a partnered. Nálam 4 év telt el azóta, sokáig nem is kerestem srácot ilyen célra, most meg annyira reménytelen a netes társadalom, hogy szinte lehetetlen megfelelő srácot találni egy egyszerű orális szexhez... 28F
Akiben nincs meg a hajlam, az nem jut el egy ilyen dilemmáig és kérdésig.
A félelmekre és a diszkrécióra pedig a legjobb segítség a hosszabb ismerkedés. Ha valakivel hosszú napokig-hetekig chatelsz és nem lép le az jó jel, plusz ennyi beszélgetés alatt sokmindről lehull a lepel, aki kamus az fel szokta adni. Ráadásul megismered a másikat mire eljön a találka és fel tudod mérni, hogy mennyire kezeli diszkréten a dolgokat.
Én pont ugyan így vagyok mint te.
Korban is veled egy idős vagyok, és én is vágyok rá, közös hoki, esetleg oral de többre nem, viszont soha nem mertem kipróbálni, mert félek hogy kiderülne.
Tökre működé életem van, és ez nagyon belekavarna, viszont a vágy ott van.. nehéz ügy
De én is hajlok rá hogy meg kell próbálnom majd valakivel akiben meg tudok bízni
ha gondolod írj :)
Ugyanebben a cipőben vagyok. Én itt (is) keresek, de nehéz, mert a legtöbben eltűnnek :(
Pedig nincs van a külsőmmel (belsőmmel sem), mégsem találtam még eddig megfelelő embert
23
Ha gondolod írj, bár főként fiatalabbat keresek (vagy saját korosztály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!