Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy egy full hetero srác belemenjen 2 srác 1 csaj hármasba?
Figyelt kérdés
Nekem egy haverommal volt. (én bi vagyok, és a haverom tetszett. Ő elméletileg hetero). Nekem simán belefert hogy lesmarolom a csajt miután haveromat szopta. De a haverom is belement, de nem hiszem el így, hogy hetero. Én nem tudnék ilyen hármasba úgy belemenni, hogy nem kívánom a másikat is.2022. márc. 7. 10:16
1/7 anonim válasza:
Egyszer pakoltam egy csávóval egy csajt, de a csávó véletlen a leélvezte a combomat.
Azóta elment a kedvem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem hetero nem megy ilyenbe bele.
4/7 anonim válasza:
Én kétszer is voltam hármasban egy párral, de páros férfi tagja nem is tetszett csak a lány. Én pedig heteró pasi vagyok. Sőt farkunk is össze ért meg ilyenek de abban a hévben nem érdekelt ilyen csak a csaj volt a lényeg
5/7 anonim válasza:
tévedsz, mert téged nem fogdosott, csókolt, stb. A kangörcs elég erős volt benne, hogy bevállalja a jelenléted
7/7 anonim válasza:
Voltam hármasban, heteró vagyok. A szexpartnerem nagyon ki akarta próbálni, hát ki vagyok én hogy megtagadjam tőle. Nekem semmi pluszt nem adott, ő élvezte. De rájött, hogy elég neki egy pasi is egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!