Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult hogy valamiért szembe ülve direkt belátást engedtetek a szoknyátokba egy pasinak (nem barátotoknak)? Miért tettétek? Lett folytatása?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
nem
2021. jún. 27. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogadtunk a barátnőimmel ès egyikünk bevállalta. Nem lett belőle semmi több, de a sràcon látszódott, h rendesen meglepődött, mert a barátnőmön nem volt bugyi...
2021. jún. 27. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ra pelda. A legjobb baratnommel regebb csinaltunk nehany ilyen "villantast" a sracok elott. Inkabb rovid szoknyaban a popsimat villantottam amikor lehajoltam . Egyszer tortent az, hogy puncit is villantottam. Szerintem azert csinaltam, hogy felizgassam oket es figyeljenek ram. Ma mar nem csinalnam. De mindig is izgatott ha meglattak valamimet. Folytatas nem lett, az egyik pasival aki elott csinaltam, kesobb lefekudtunk, de nem hiszem ,hogy emiatt lett volna.
2021. jún. 27. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor nem veszek fel butyit, szoknyaala sem, szoval igen
2021. jún. 27. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt rá példa. Fogadásból csináltam, de semmilyen folytatás nem lett.
2021. jún. 27. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Aha de ilyenkor milyen hatást keltettél a szembe lévőben? Ki volt szemben?
2021. jún. 27. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen volt rá példa a pasimnál.
2021. jún. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!