Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szoktál az öltöző és a zuhanyz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál az öltöző és a zuhanyzó között meztelen közlekedni? Uszoda, konditerem? Kort is írj?

Figyelt kérdés
öltöző, zuhanyzó, meztelen

2022. jan. 31. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as válaszoló

nálunk a 20-as 30-as korosztály mi nem zavartatjuk magunkat zuhanyzás után a zuhanyzó részen szárazra törölközünk és nem bugyoláljuk magunkat törölközőbe

Az öltözőből úgy is belátni a zuhanyzókhoz

2022. máj. 18. 17:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem jellemző a 20-30 éves korosztályra a szégyellősködés. :D
2022. máj. 18. 18:58
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Hol van az a "nálatok"?
2022. máj. 19. 12:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 1x suliban mentem le meztelenül a folyósóról a kondi terembe meztelenül.Senki nem volt akkor ott és kamera se látott oda amikor kileptem a rövidnadrágomból , boxeremből.A takarító nő éppen a portással beszélgetett, se zene se fémeshangok nem szűrődtek ki a tetemből, az emeleten esti suli volt csajokkal , de nem mászkáltak
2022. jún. 10. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!