Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál az öltöző és a zuhanyzó között meztelen közlekedni? Uszoda, konditerem? Kort is írj?
Figyelt kérdés
öltöző, zuhanyzó, meztelen2022. jan. 31. 18:37
11/24 anonim válasza:
Uszodába az öltöző és zuhanyzó közt meztelen közlekedem és a melegvizes zuhanytól mindig félmerev lesz
13/24 anonim válasza:
Igen,szoktam,de figyelem a többieket,mert ha senki nem járkál úgy,akkor én sem.
14/24 anonim válasza:
A kondi öltözőben igen. A törölköző a kezembe és meztelen megyek zuhanyozni. Lehetne nagyobb is a farkam, de nem látom értelmet takargatni. Vannak páran akik törölköző alatt veszik le-fel az alsónadrágot
15/24 anonim válasza:
Úszás után mindig gyorsan ledobom magamról a nadrágot, úgy megyek zuhanyozni, wécére, stb. nem vagyok szégyellős.
16/24 anonim válasza:
Ahol lehet, ott igen. De a legtöbb helyen sajnos koedukált kabinos öltözők vannak öltözőszekrényekkel, és külön-külön férfi és női zuhanyozó.
17/24 anonim válasza:
Uszoda férfi öltözője és zuhanyzója között igen. Általában csak a zuhanyzótól a szekrényemig megyek törölköző nélkül, mert akkor már a meleg víztől ellazultabb a farkam és nem annyira kicsi, mint közvetlenül a hideg víz után. :)
F17
18/24 anonim válasza:
Uszodában mindig úgy járkálok. :)
20/24 anonim válasza:
Én csak időseket látok úgy, helyes 20-30 körüli srácokat sose...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!