Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak itt olyan biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan biszexuális emberek, akik szexelni összejártak a saját nemükkel,de kapcsolatot csak az ellenkező nemmel létesítettek?

Figyelt kérdés
Működhet az ilyen? Nem akarom letagadni, de bejön nekem egy srác, de kapcsolatban hosszabb távon csak lánnyal tudok bármit is elképzelni.

2022. jan. 3. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Nős vagyok. A házasságkötés előtt voltam több pasival is, de párkapcsolatot egyikkel se tudtam elképzelni. Érzelmi kapcsolat nekem csak a nőkkel működik.
2022. jan. 5. 11:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Meddig mentetek el utolsó, ha szabad kérdeznem? Kb ilyen friends with benefits kapcsolat volt?
2022. jan. 5. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

A barátság extrákkal volt a legtöbb. De ebben benne volt oda, vissza szopás, dugás.

#11 vagyok

2022. jan. 6. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!