Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha én biszexuális vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én biszexuális vagyok, akkor a jövőben a gyermekeimnek kevesebb az esélye, hogy heteroszexuálisak lesznek? 20f

Figyelt kérdés
Még nem tervezek gyereket a párommal (korai lenne), de már egy komoly kapcsolatunk van. Bi fiú vagyok (amelyet a párom tud és elfogad annak, amilyen vagyok). Eléggé furdal bennem a kérdés, hogy lehet, az utódaim "elöröklik" tőlem a szexuális orientációmat? Mit gondoltok, ugyanannyi ennek az esélye, mint két heteroszexuálisnak?

2022. jan. 2. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Genetikailag ugyanakkor az esélye. S bár páran le fognak pontozni, de ettől még tény, nincs "meleggén". Ezt azt szeretik hangoztatni akik még nem fogadták el 100%-ban önmagukat és egyfajta kibúvóként hangoztatják "nem tehetek róla így születtem".

Az egyetlen ami miatt esetleg nyitottak lesznek a biszexualitásra a neveltetésük, hogy nem kezelitek otthon a témakört majd tabuként.

2022. jan. 2. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
12%
Úgyis félre kúrsz egy csávóval mielőtt gyereket csinálnál, nem tökmindegy?
2022. jan. 2. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy kell tabuként kezelni? Gyerekként soha csak egy szót sem hallottam róla, a tévében sem láttam sosem, mindig férfias neveltetésben volt részem, mindent csináltam, amit egy egészséges fiú és ennek ellenére mégis biszex lettem. Soha senki nem tanított erre vagy mutatott volna rá erre, mégis teljesen belső megmagyarázhatatlan indíttatásból bejönnek a fiúk is.
2022. jan. 2. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Czeizel Endre szerint igen is van meleg gén.... nézzetek utána...
2022. jan. 2. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Nincs meleg gen! 🤣

Olyan van h hajlamos vagy valamire.

2022. jan. 2. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen
2022. jan. 5. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!