Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha lehet biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Alapjáraton a fiúk vonzanak, de a lányok/nők jobban felkeltik az érdeklődésemet.A nőies nők tetszenek,viszont lányokkal nehezebb, mert a legtöbb total hetero2021. dec. 9. 21:27
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ne agyalj túl sokat ezen, felesleges besorolni magad valahava
2/15 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok
2021. dec. 9. 21:57
4/15 A kérdező kommentje:
És privátot nem kérek férfiaktol!
2021. dec. 9. 22:00
5/15 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok,mint te.Nekem eddig csak fiúim voltak,de már a suliban is bejöttek a lányok,és már szingliként eljutottam arra a szintre,hogy lányokkal is megpróbálnám a dolgokat,bár nem merek lépni feléjük pont azért amit írtál.
6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg, csaj bamulolok néhány lányt/ not, van akinek az arcát, vagy alakját vagy a stílusát, sosem jött meg össze neken tetsző nő😞
2021. dec. 9. 22:34
7/15 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok,megnézem az összes nőt,és lehidalok,annyira szépek.
8/15 A kérdező kommentje:
Lányok/nőkre kiváncsi vagyok, én is lány/no vagyok
2021. dec. 9. 22:52
9/15 A kérdező kommentje:
Mindig kérdezik, van már barátod/ férjed?-szep is vagy, stb…
Én meg hallgatok…
2021. dec. 9. 22:57
10/15 anonim válasza:
Menj el masszázslányhoz. Ott azt is megélheted, s megtudod, hogy ez kell e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!