Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak én vagyok olyan biszexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok olyan biszexuális aki sose csinált gyakorlatilag semmit?

Figyelt kérdés

De még csókot is csak 2 alkalommal... Illetve egyszer leápoltak.

Fiúkhoz szex terén nem vonzódom, csak csók és orál (utóbbi lehet élesben nem menne, de gondoltam már rá). Lányokkal (análon kívül) minden.

F22

2021. nov. 23. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Van még egy pár millió ilyen biszex. A "semminél" azért már előrébb jársz a gyakorlatban ha egyszer "leápoltak". Más még eddig sem jutott - sokan azért mert nem képesek elfogadni még saját magukat.
2021. nov. 23. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
de szexi lehetsz
2021. nov. 23. 16:27
 3/12 A kérdező kommentje:
1, Egy lány ápolt le... És hogy mondjam egy rendes jó, kiadós pettingem nem volt még, nemhogy rendes szex
2021. nov. 23. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én
2021. nov. 23. 16:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes emberke vagy, mert a biszexek mindenre hajlandók, de a csóktól valahogy irtóznak.

Szerencsémre a volt biszex barátom is imádott csókolózni :)

F

2021. nov. 23. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva: Biztos, hogy van olyan aki még ennyit sem. :)

Amúgy meg az oral is szex.

2021. nov. 24. 00:56
 7/12 A kérdező kommentje:
6, Jó, de csak nem olyan, mint betenni... De nem ez a lényeg, hanem, hogy abnormális, hogy még lánnyal se.
2021. nov. 24. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is csak fantáziálok róla 34 évesen. Mondjuk én nem férfiról, hanem "férfiról" aki igazából a szedett hormonok miatt full nőies, viszont hatalmas, potens farka van. A férfias kinézet (szőr, izmok, stb) egyáltalán nem jön be, viszont egy ilyen shemalet szívesen leszopnék még egyszer majd halálom előtt.
2021. nov. 24. 15:29
 9/12 A kérdező kommentje:
8, hát én továbbra is csak férfi/nő felosztásban gondolkodom. Én is a femininekhez vonzódom, de egy férfi legyen, vékony és szálkás, egy nő is legyen szálkás és feszes, de legyen formás... De ne legyen melle/segge egy férfinek! Vagy hát legyen, ha annyira akar, de az engem nem vonz. Sőt...
2021. nov. 24. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:

De nem férfi már, a hormonkezelés miatt full csajosan néz ki. Keress rá Google képek között pl "TS Bailey Archer", vagy "Sarawonder69x" (idézőjelek nélkül mindkettő).

Nekem ezek a shemalek iszonyat bejönnek.

2021. nov. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!