Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuálisok között vannak a legnagyobb hódítók?
Egy biszexuális szexkalandor nem csak azt mondhatja el magáról, hogy megvoltak neki a legszebb nők, hanem azt is, hogy a legjobb pasikat is megfektette, akik elfogadták a közeledését.
Lehet nem is a heteró nőcsábászoktól kellene tanulni, hanem a biszex hódítóktól, mert azoknak jóval nagyobb emberismerete van? 🤔
Miért az jobb, ja egy pasi sok punciban volt?
Számos pasiról köztudott, hogy mire megy, tudják, mennyi nője volt, mégis kefélnek vele.
Szóval hagyjuk már ezeket a homofób gondolatokat. És ilyen kommenteket nem is várok itt.
Ez is a biszex rovat. LMBTQ barát heterók, vagy biszexuális emberek véleményét várom.
olyan nincsen, hogy LMBTQ barát heteró xd
attól, hogy a #2 leírta a véleményét, attól még nem kell egyből nekiállni homofóbozni
Miért ne lenne?
Ő azokat értette ez alatt, akik heterók, viszont kiállnak az lmbtq emberek mellett.
Hidd el, nagyon sok ilyen ember van. XD
Igen, így értettem.
E kérdés kapcsán megragadott a "megfektette" kifejezés. Végül is, lévén te az aktívokra gondolsz, lehet ebben valami, talán. Én másik oldalról is megnéznm a dolgot. Én ugyanis azon lepődtem meg magam kapcsán, ahogy férfiként immár homoszex aktusokba is belementem, hogy tök jó érzés, amikor egy aktív gerjed rám. Tehát eddig nem férfi, hanem női szerepben voltam, legalábbis orálisan. Mert kíváncsi voltam mint biszex / kíváncsi hetero. És volt, hogy megkaptam, hatalmas nyögések közepette, hogy "jól szopsz". :)
Ez is bizonyos értelemben "hódítás". :) Vagy kinek mi. De nekem jól esett és nem is számítottam ilyesmire. Egy heterótól nem esne jól. Míg egy melegtől, vagy biszextől jól esik, ha megdícséri a technikámat férfival.
Megjegyzem, akadt egy-két nő, aki szintén gerjedt rám, és elsősorban nőkről van tapasztalatom. Férfiak terén sokkal válogatósabb vagyok, főleg lelkileg.
Imádok hódítani is, viszont semmiképp sem "sportból". Egyszerűen csak megtetszik egy nő, és ha van rá időm, szeretek bókolni, és imádom, ha veszi a lapot. :) Ambícióm viszont nincs, nem vagyok "vadász". Inkább spontán, ahogy a helyzet adja. De azt is szeretem, ha egy férfinak tetszik a farkam, vagy a technikám. Meg amikor egy vonzó női ajak kapja be az enyémet. :)
Ugyanakkor nem vagyok egy Adonisz. Meg hát ízlés dolga. Van, aki imádja, hogy vékony a testem, van, akinek sportosabb teszik inkább.
Volt, akinek nem tetszett, hogy spontán kedves vagyok, mert a vadabb jön be neki, és van, akinek meg pont a spontaneitásom és kedvességem tetszik. Bár alapállapotban kissé morcos vagyok. :) De ha megtetszik valaki, akkor felvillanyoz. :) Akár férfi, akár nő.
Nem , eddigi tapasztalat,hogy a biszexek között a legnagyobb kamusok és gyávák vannak.
Mindent akarnak és semmit sem tesznek meg.
Részemről biszex vagyok és idős is,de a mai napig is fel tudok szedni
akár lányt vagy pasit.És még szép sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!