Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek ha utálom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha utálom, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még nővel, de amióta az eszemet tudom, mindig érdekeltek a lányok, talán jobban is mint a férfiak. Sokszor ismerkedtem már lánnyal de aztán mindig leráztam őket, majd jött a bűntudat, amiért szemét vagyok velük. Most kezd alakulni valami egy férfival, de ott van a tüske a szívemben, hogy szeretnék egyszer már lánnyal is tapasztalni valamit, de ugyanakkor mégse. Nem tudom leírni ezt az érzést egyszerűen. Megfojt ez a dolog és bármennyire próbálom a nőkröl a gondolataimat elzárni, sajnos nem megy és olyankor csak még rosszabb és erősebb ez az érzés. Ti mit tennétek a helyemben? Nem akarom lerázni ezt a férfit, mert nagyon megkedveltem, de van bennem egy kis hiányérzet is ugyanakkor.

23/L

2021. dec. 2. 01:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Keress egy párt, akivel egyszerre élheted meg mindkettőt. Van itt pont egy ilyen kérdés kiírva. Beszélgess velük.

28/F

2021. dec. 2. 01:31
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Fogadd el önmagat. A lányok mindig is érdekelni fognak téged, ez ellen nem tudsz mit tenni. Szerintem próbáld ki amíg nem fordul komolyra a sráccal. Amíg nem próbálod ki addig a tüske is ott marad.
2021. dec. 2. 01:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem, csak én kapcsolatban vagyok egy férfival.
2021. dec. 2. 01:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azon gondolkoztam hogy ha lenne egy bi barátnőm (srác vagyok), és az lenne a vágya hogy kipróbálja egy lánnyal, nem biztos hogy megcsalásnak venném, és ezzel lehet hogy más is így van. Miért kellene lerázni ehhez a férfit? Persze ha komoly kapcsolatot szeretnél lánnyal, úgy már lehet hogy más a helyzet.
2021. dec. 2. 02:58
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem küld el a pasit! Ne hitegesd mert ez undorító így szórakozni a másik emberrel! Neked ez hogy esne?.Tegyél rendet a fejedben! Mi az hogy kiprobalnam, meg vonz más is?. Értem én, hogy vonzalmat kelt mas nő is, de simán le lehet küzdeni ezt a vágyat, ha SZERETED a párod! Tudod a HŰSÉG döntés kérdése! Amíg nem tudsz az lenni, addig nem is lesz normàlis mély kapcsolatod senkivel. Mert ehez idő kell és bizalom. De hogy is bízhatnál mikor benned sem lehet🤷
2021. dec. 2. 07:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem hitegetek senkit :D

Nyílván hűséges vagyok, sőt ha valakivel együtt vagyok nem nézek más emberre, nem csalnék meg senkit se.

Lehet félreérthetően fogalmaztam, nem csak szexuális tapasztalatra gondoltam. Sokszor beleszerettem már nőbe, biztosra tudom, hogy vonzódok hozzájuk, csak utálom ezt a dolgot. Sok privit kaptam, hogy bevennének harmadiknak, de köszi kihagynám, nem vágyok ilyenekre. Ha komolyra fordul a dolog ezzel a személlyel akkor nincs gond igazából, nem fogok senkit se megcsalni. Én csak szeretném magamból kiölni ezt az érzést valahogyan.

2021. dec. 2. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ne öld ki magadból ezt az érzést. Fogadd el, élj békében azzal az önmagaddal, aki valójában vagy, és ne próbáld meg megnyomorítani magad.
2021. dec. 2. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát pasizz, a csajok meg maradjanak fantázia!

Üdv a "túloldalról" :).

32f

2021. dec. 2. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is vívódok magammal, mostanában egyre erősebben tör elő belőlem is.

Már olyan szinten, hogy az utcán, munkahelyen, buszon van, hogy ránézek egy srácra és elkap a wow érzés.

Eddig totál nem vettem tudomást az egészről, mindig is lányok tetszettek és beléjük voltam szerelmes, aztán gimiben volt egy kisfiúsabb, alacsonyabb osztálytársam aki már akkor vonzott, csak nem vettem róla tudomást / betudtam valami random hülyeségnek.

Aztán most kb egy hónapja tört ez fel belőlem.

Egy sráccal neten keresztül ismerkedtem is egy darabig, akibe meg beleszerelmesedtem. Ez eddig elképzelhetetlen volt számomra.

Nem tudom mi történik velem, de totálisan parázok én is, rohadtul bűntudatom és szégyenérzetem van.

Fogalmam sincs, hogy ez egy ilyen fiatal felnőttkori fellángolás ami majd elmúlik, vagy csak rosszabb lesz később :/

2021. dec. 2. 20:59
 10/11 anonim válasza:
62%

Ne utáld hogy bi vagy. Nem te tehetsz róla "ezt "dobra a gép". Lánnyal meg még simán lehetsz legrosszabb esetben megbeszéltek egy édeshármast a fiúval meg egy másik lánnyal😉 Mondom ezt úgy hogy én is bi vagyok💖💜💙

17/L

2021. dec. 14. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!