Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan tudhatom, hogy biszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy biszexuális vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban biszexuális emberek véleménye érdekelne. Ti honnan tudtátok, hogy azok vagytok? Húszonéves lány vagyok és alapjában véve heteronak tartom magam, több barátom volt és soha nem éreztem azt, hogy szerelmes tudnék lenni egy nőbe vagy megkívánnám azt. Azonban ha látok egy csinos lányt leginkább a médiában, megnézem a fenekét vagy a melleit, elképzelem meztelenül is. Többször gondolkodtam már azon, milyen lehet egy nőt kielégíteni, de nem tudom hogy reagálnék ha lenne rá lehetőségem. Ezek alapján nevezhetem magam biszexuálisnak vagy csak simán kíváncsi vagyok?

2021. nov. 1. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Szia!

Ha úgy érzed hogy nem tudnál beleszeretni egy nőbe akkor ez csak kíváncsiság lehet.

2021. nov. 1. 01:47
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Másodsorban tudnék válaszolni.A hajlam megvan,ez csak kiváncsiság.Amikor együtt is leszel,egy nővel,de csak egyszer,az szerintem még kiváncsiság.A keményvonalasok szerint,már biszex lettél.Az én szememben,a második a határeset és a harmadik után már én is biszexnek tartanálak. Másodsorbani vélemény,mert férfi létemre,nem voltam még férfivel és nem is tervezem.Továbbá,nem gondolkodtam azon,hogy hogyan tudnék egy férfit kielégíteni.
2021. nov. 1. 02:18
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

Ezzel semmi gond nincsen, én is megnézem a nőket :D

34/F

2021. nov. 1. 05:36
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem tudod eldönteni, akkor nem vagy az. Tudnád már ha az lennél, nincs ilyen hogy 20 évesen jön rá az ember hogy meleg, meg biszexuális.
2021. nov. 1. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Egyszerű, ha akar minimálisan is érdekel mind két nem szexuálisan, akkor biszex vagy. Mivel lányként fantáziálsz más lányokról, ezért biszex vagy.
2021. nov. 1. 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
08:12-nél a pont!
2021. nov. 1. 09:35
 7/10 A kérdező kommentje:
8:12 Akkor is ha egy adandó alkalommal mégis nemet mondanék? Például azért mert nem kívánnám a lányt.
2021. nov. 2. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös szerint akkor is.
2021. nov. 2. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:
98%
Azt mondod sosem kívántál még meg egy nőt, nem érzed úgy, hogy szerelmes tudnál lenni. Ha nem tudod hogyan reagálnál, ha lenne rá lehetőséged, akkor nyilván van bennem némi hajlam, mivel egy teljesen hetero lány egyértelműen visszautasítana egy ilyen lehetőséget. Szóval igen, van benned egy kis biszex hajlam, de sok lánynak van, nem kell görcsösen ragaszkodni mindenféle jelzőkhöz.
2021. nov. 5. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy tudtam meg, persze, még nem tudatosan, hogy:

12 éves koromban a féltestvér bátyám kiverette velem a farkát.

Egyrészt belemnetm. Másrészt nem taszított a dolog.

2022. jan. 5. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!