Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk milyen szokatlan vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Melyik szerepben? ki is próbáltátok? Hány évesek vagytok?2021. okt. 25. 12:46
1/56 anonim válasza:
Izgat a gondolat hogy egy srác alázzon. De csak sráccal izgat. Csajjal nem.
2/56 manly válasza:
Egy csaj szop miközben hátulról dugnak.Ülök egy faxon és egy nő az enyémen.Csak így menne ez ha nő is jelen van.
3/56 anonim válasza:
Nekem régi vágyam egy női ruhás fiatal fiú. Passzív legyen :)
4/56 anonim válasza:
Nekem:
- női ruha
- alázás (mindkét szerep)
- cum controll (kapni)
- videózni szexet
- és kb bármi szokatlan ami nem gusztustalan vagy fáj.
DE ezeket kiemelném, hogy csak normális sráccal. Nem ez az életem. Nem is mindenkivel és nem mindenáron. Ez csak vágy, de nem ez az életem.
5/56 anonim válasza:
Egy fiatal sráccal "vakrandi", különösebb beszélgetés nélkül simán csak leszop valami izgi nyilvános helyen, aztán szó nélkül megy a dolgára.
6/56 anonim válasza:
Egy srác aki minden nap leszop és nem kér semmit.
Mélytorok is izgatna
7/56 anonim válasza:
Szeretet... Leginkább lánytól, mert én inkább hozzájuk...
8/56 anonim válasza:
Nagy korkülönbséggel szopni (18-20 éves vagy 65+ pasit)
9/56 anonim válasza:
kiprobalnam a lany szerepet. mondjuk hogy egy fiu hatulrol simogatja a fenekem, meg hozzam nyomja a farkat.:)
10/56 anonim válasza:
Hogy egy nagyfarkú srác a kopaszra borotvált fejemre élvezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!