Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szokatlan vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 15:06
1/12 anonim válasza:
Ha valaki rám ül. Érzem a súlyát. Nem tudom, fura de tetszik.
Rám ül, nyalatja a segget.
Alsogatyan keresztül szopni. Bár az inkább fétis
Ezek szerintem elég furak
2/12 anonim válasza:
Mélytorok, pofon, fotózás, alázás :) Igazándiból a gusztustalan és kegyetlen dolgokat kivéve nyitott vagyok, de ésszel és nem ez az életem. Tehát csak néha 1-1 ilyen élmény érdekes lehet.
4/12 anonim válasza:
tökre érdekelne egyszer, ha aláznának vagy kedvére használna
5/12 everlight válasza:
Whyskyt nyalni egy fiatal izmos fiú testéről
6/12 anonim válasza:
Én kiszeretném próbálni, hogy pisiljenek le.
7/12 anonim válasza:
Még egyszer átélni,hogy bele ül szembe velem és bele tudja nyomni a
számba így dugnám amíg elélvezünk.
8/12 anonim válasza:
2 férfi lábait szopogatni egyszerre. Meg ilyesmi.
9/12 anonim válasza:
Hogy beöltöztessenek női ruhába és úgy szopni, és elveszteni a popóm szüzességét. 18/f
10/12 anonim válasza:
Lepisiljenek, lekakiljanak vagy fordítva. Vagy hogy sok férfi rámveri. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!