Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok vannak szokatlan vágyaitok?
Figyelt kérdés
Mik? Megéltétek őket? Hány évesen kezdődött? Most hány évesek vagytok. Egyre több passzív sráctól kaptam kérésként, hogy alázzam vagy fotózzam le őket, stb. Így elgondolkoztam, hogy lehet mindenkinek van ilyen vágya.2021. márc. 14. 15:24
1/8 anonim válasza:
Akad. Engem is izgat a fotózás. A nagy és a nagyon kis méret. A vékony farok. Ja és szívesen dugnék női ruhás srácot is. És engem is kértek már hogy alázzak ami meglepő élmény de bejött igaz nem túl durván csak light forma. Tehát csak annyi hogy megmondom mit akarok és azt csinálja :)
2/8 anonim válasza:
Igen, engem is izgat hogy alázzanak
3/8 anonim válasza:
Ez az alázás érdekes. Egyszer lehet belemennék de csak egy nálam fiatalabb sráccal, mert az még adna valami érdekeset a dolognak.:P
4/8 anonim válasza:
Teljes sportfelszerelésben szexelni (pl. jéghokis, amerikai foci, bringás vagy motocross stb. felszerelésben).
5/8 anonim válasza:
Engem a fekete srácok a kukkolas a gloryhole és sleeping ami izgat és különleges
6/8 anonim válasza:
Ne kapjatok szívinfarktust, de enyém a legszokatlanabb: egy monogám komoly kapcsolatot szeretnék egy intelligens sráccal. 😳😳 De ez a legtöbb melegnek nem kell.
7/8 anonim válasza:
Furry fétises vagyok, szerintem egész kiskorom óta, mikor belezúgtam Kougába az InuYashából. Legnagyobb vágyam egyszer egy Anubis jelmezes pasival csinálni.
8/8 anonim válasza:
Passzívként ledominálni az aktívat. Mármint úgy értve, hogy én azt csinálok vele amit akarok, egy kicsit tárgyiasíthatom a testét, és többször a csúcsra juttatni egymás után. Nem tudom ezt most máshogy leírni, meg hogy ez kinek mennyire durva :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!