Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem kevés alkohol után rámozdultam egy srácra (smároltunk) akkor biszexuális lennék, vagy felfogható egy kalandozásnak?
Figyelt kérdés
Eddig szex csak lánnyal volt, korábban nem is smároltam egy sráccal, de tegnap megtörtént. Amúgy józanul nem hiszem hogy képes lettem volna erre. Amúgy 27/F2021. dec. 30. 10:15
1/4 anonim válasza:
Biszex vagy, az alkohol feloldotta benned a gátlásokat. Nekem is volt hasonló, bár én csókig nem mentem el, csak kis tapi.
2/4 anonim válasza:
Nekem egy olyan volt, hogy a Sziget fesztiválon buli, stb. Nem ittam. A srác lesmárolt. Amit magam se értettem miért de hagytam. Aztán végül leszopott a sátrában. Brutálisan nagyot élveztem. Azóta is sokat gondolok erre. De kétlem hogy találok olyat akinek ennyi elég. És nem akar majd többet. Egy kb 19 éves osztrák kék szemű szőke srác volt. Élmény!
3/4 anonim válasza:
Ne csinálj belőle magadnak nagy ügyet!
Megtörtént, és aztán?
Ha legközelebb olyan állapotba leszel, és vágyni fogsz rá, vagy meg is történik, akkor majd gondolkodhatsz józanul is, hogy akarod Te azt. Hogy jó, vagy rossz érzés volt-e.
4/4 anonim válasza:
#2-es elmeséled privátban hogy történt?
én pont fordítva szeretném ezt kipróbálni, hogy én szopok le egy ismeretlent vagy ő dug meg engem
pl. én leszopom vagy megdug és mindenki megy a dolgára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!