Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám lányként a biszexuális barátomat kényeztetni?
Figyelt kérdés
A napokban derült ki, hogy a barátom biszexuális és korábban férfiakkal is volt dolga. Néha felemlegeti a dolgot és szeretnék neki valamivel “kedveskedni” ha lehet így fogalmazni, hogy még jobban élvezze az együttlétet. Bárkinek bármi tipp/ötlet/tanács? :)2021. dec. 26. 14:33
1/9 anonim válasza:
Novessz f@rkat amúgy inkább nő ként debutálj
3/9 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy szeretne-e prosztatamasszázst kapni.
5/9 anonim válasza:
Nekem volt biszex párom. Ezt érdemes óvatosan kezelni, a bi nem azt jelenti, hogy éhezik a farokra, és meg kell dugni. Amíg velem volt, nem hiányolt férfit, és teljesen tabu volt a feneke, szexben férias szerepe volt. Kérdeztem, de semmilyen anális dologra nem vágyott. Szóval te is azért tájéjozódj, mielőtt túlzásba esel.
6/9 honbandi válasza:
Ovatosan èrdejlödsz hogy tetszik e neki mostanában másik fiu es beszervezel neki egyigazi farkat hogy tudjon vele játszani.Esközben izgatot a prostatáját.
7/9 newlife válasza:
Szerintem amit 5-ös mond az nagyon igaz. Beszéljetek meg a dolgot, ha szereted én nem ajánlom, hogy bevonjatok 3-at, mert konfliktust szülhet. De ne várd, hogy gyorsan megnyílik, azért ez elég tabu téma.
41f
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy harmadik bevonása nem ver szét egy erős kapcsolatot!
Én biszexnek tartom magam, pedig szűz vagyok análisan, és én is csak nőt análoztam, pasit (még) soha!
Viszont orálisan néha kifejezetten jó ha van választék!:)
9/9 anonim válasza:
Dugd meg felcsatolhatoval... Vagy maszirozd a prosztatajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!