Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiúként másik férfi elött maszturbálok az biszexualisnak számít?
Az a visszakérdés inkább, hogy ez szexuálisan izgat-e, vagy érzel-e bárminemű vonzódást a saját nemed iránt. Ha egy kicsit is igen, akkor van biszexuális hajlamod. Ha tetszik ha nem, a férfiak nagy részében van, ezért a sok homofób beszólás mert félnek, hogy fertőző és elkapják...
Lefordítom: Tehát ha fogadásból vagy poénból csináltad, vagy a biszex/meleg barátod kedvéért, és semmi vonzódást nem érzel a saját nemed iránt, akkor hetero vagy. Minden más esetben biszexuális vagy meleg vagy attól függően, hogy a Kinsey skálán hol helyezkedsz el.
4#: Nana... én nem vagyok homofób, de azért felmerül bennem, hogy azt írná, hogy leszop, majd beleülne, is pont ugyan olyan mint ha nő lenne ha hátradőlsz és valami szépre gondolsz...
Szóval benned azért van bi hajlam, mert én még fogadásból sem engedném, h leszopjon bármilyen jó haver.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!